@Ayetkin Erzan
ne oluyor aytek avrupa pedal bisikleti bırakıyor ve voleybola geçiyor ,,sonra futbola geçiyor,,derken kriket oluyor sonra koşu oluyor ,,,,,acaba kararmı verilemiyor ya da organizemi olunamıyor,,,buranın adı bisiklet forum diye biliyorum yoksa yalnışmı aytek,,,
evet ben niye burda 2009 dan beri var oldum ,,çünki burayı sevdim bisikleti sevdim ve uzun yollara karbon ile gitmeyi sevdim bu bisikletin değerini biliyorum çok kişinin altında yok bu bisiklet istanbulun nüfusu 15 milyonu geçmiştir herhalde kaç kişide var karbon acaba ya da böyle merakı olan ,millete sahada söylüyoruz 5250 liraya mal oldu diye adam içinden belkide diyor enayi bu kadar para verilirmi diye yav bu millet ne anlasın 5250 lira değerindeki bisikletin kişiye vereceği adrenali,,,,yok böyle bi şey şu senin abd li amca gibi kaç tane adam var burda ya ,,,merak azizim merak olacak bu millette eksik olan şey bu merak yok bisikleti merak etmiyor bu millet binmeyi merak etmiyor hız nedir bilmiyor süratli bisiklet kullanmanın tekniği nedir hak getire, hak getire ,yok azizim senle biz bisikleti bırakalım ve birer adet harley davidson alalım anasını satayım basalım gaza ,,,,,ha babam gürültü yapalım sonrada bunun adına spor deriz,,,