beyler salon bana ters beach volley olursa uyar...
Handinin dediği gibi bir top gerçi gerek yok aramızda hallederiz ama fileyide Hamdi getiriyomuş...
bazı arkadaşlardada projektör var aydınlatmayıda öyle hallederiz...Sahilde Yeşilköyden tesislere giderken son plajın sonunda bir valeybol sahası var hatta yazları bisikletli amcalar maç yapardı orada gündüzleyin siz görmemişsinizdir orayı deneyebiliriz hem fanta sıkıntısıda çekilmez asri atraksiyonlarınızdan mangal olayınıda maçtan sonra gerçekleştirebilirsiniz...ben sıkici bir iş seyehati için bu geceden itibaren 7-8 gece yokum diğer hafta katılmaya çalışacağım ama salon olmaz olsada hem milletin ter kokusunu dinleyip hem para veremem beleş olursa belki...ama biç voleyye varım....)))
Sevgili AYPG'liler yeni bir spora ne dersiniz? Masa tenisi,basket,voleybol,futbol,yüzme,koşu v.s. bu sporların hepsını beraber yaptık artık yeni bişeyler daha yapalım mesela Krikete ne dersiniz? Benim tanıdık marangoz var sopalarını yaptırırız, yada eskrim! nasılsa kaskımızla taytlarımızda var birer kılıç aldıkmı tamamdır
Raif kardeşim senin için değişen bir şey yok ki. Seni bisiklete binerken de pinpon oynarken de görmedik. Şimdi kriket oynayacağız desek sahaya arabayla girer bizi aypgnin tahtasıyla döversin.