Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yarın akşam için masa tenisi listesini başlatalım...
Can abinin smaçlarından korunmak ve kendi güvenliğiniz açısından kask zorunludur

1-) Mehmet_K
2-) Raif
3-) canayan
4-) .........

Kesin gelecek olanlar listeye adını eklesin...

Scudo
Büyüklerim dostlarım. Bisikleti 1 buçuk ay sonra falan almayı düşünüyodum ama dayanamıyorum.
Bütçem spd pedal ve ayakkabı dahil 1500 1600 tl.
Bu fiyata çok iyi bir ikinci el alınabiliceğini biliyorum Can abi, Süleyman abi de söylemişti ama ikinci el almak istemiyorum açıkçası.
(link)
Bu carraro ya bakıyorum şuanlık. parçaları sora en alt seviyeymiş.
Şimdi bunu alsam, yetmemeye başladıkça yükseltebilirmiyim ? uyumsuzluk gibi sorunlar olur mu ?
Ve benim whistle ı satmamın bir sebebi de şu ; 21 viteste 1 vites gibi çeviriyordum yetmiyodu kısacası. Bunda öyle bir sorun olur mu ?
Bu arada Can abi senin yol ile bunun parça farkı yok sanırım. Bunun görüntüsü daha çok hoşuma gitti.

@temucin90

temucin90 teşekkürler bende pg 990 ruble var iki arasında karar kılamamıştım sonum da pg 990 karar kıldım ilginiz için tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
yol bisikletine geçmek isteyen arkadaşlar specializet secteur modeli emre bütçeyi artırabilirsen!! ben şahsen çok beğendim..

nuri gel beraber bakalım şuna ..yazı tura atalım kazanan önce alsın diğeri desteklesin..katılak isteyen olursa imece usulü yapalım..

lastik değiştirip kışın kullanabiliriz. bagaj bağlama yerleride var. kısaca çok yönlü ve ön maşada zertler var darbeleri emiyor vs vs.. (999 euro)

günaydın aypg

Bugün akşam için masa tenisi listesini başlatalım...
Can abinin smaçlarından korunmak ve kendi güvenliğiniz açısından kask zorunludur

1-) Mehmet_K
2-) Raif
3-) canayan
4-) özgür özgenç
5-) Nuri
6.)

o kedinin kuyruğu olabilirim ancak;
yamuk

1900da bağcılar meydanda olacağım (inş)
eve döndükten sonra
yemek vs
oğlan dört göz bekliyor

eğer bekleyenim yoksa
zaten ölmek daha sevimli gelir

bir süre sonra
gelmemi bekleyen bi hanım kalacak
eğer o da beklemezse
durum şu

Beklenen

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl Kısakürek

Bugün akşam için masa tenisi listesini başlatalım...

1-) Mehmet_K
2-) Raif
3-) canayan
4-) özgür özgenç
5-) Nuri
6.) Levent_K

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri