Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yarın ki Turu başlatayım istedim.

Saat 07:00 (yeni saate göre) Merter köprüsü altı- Bebekte kahvaltı (isteyen devam eder, isteyen Bebek'ten geri döner.)

1. Nuri
2. Erkut
(Biz size Cevizlibağa kadar eşlik edeceğiz. Oradan ayrılmamız gerekiyor. Sizler devam edersiniz.)
3...
4..
5..
6..

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Nuri Alper Ulupınar

1. Nuri
2. Erkut
(Biz size Cevizlibağa kadar eşlik edeceğiz. Oradan ayrılmamız gerekiyor. Sizler devam edersiniz.)
3. Aydın (Beşiktaş barbaros meydanında katılır, devam edenlerle sarıyere kadar gider)
4..
5..
6..

Yarın Saat 7 De Merter Eski Ulusoy Garı Yanından Pedal Basarak Bebege Kahvaltıya Gıdıyoruz Ordan Sarıyer Yapıp Dönüyoruz Katılımcılar;
1-orhan
2-tolga
3-gökmen
4-nuri
5-erkut
6-aydın
7-...
8-...
9-...
10-...

Yarın Sabahleyın (SAATLER 1 SAAT GERIYE ALINCAK ! ) Saat 7 ' De Merter Eski Ulusoy Garı önünde Bulusuyoruz Ve Bebek-sarıyer Rotasını Iptal Edip Pıerlotiye Pedal Basıp Kahvaltı Edıyoruz Katılımcılar ;

1-orhan
2-gökmen
3-tolga
4-emre
5-mehmet
6-nejat
7-gökhan
8-temuçin
9-nuri
10-erkut
11-aydın
12-...
13-...
14-...
15-...
16-...
17-...
18-...
19-...
20-...

@mehmet kendir

Yarın konuşuruz abi. Planlar biraz karıştı.

Bakalım olmazsa size uyarız.
Erkut'un Sütlüce kongre merkezinde bir işi var.
Ona eşlik etmek istemiştim.
Piyerlotiyi tamamen unuttum.
Ama tabi ki cemaate uymaya çalışırız.

@OrhanAtılgan

Ben ters köşeye yattım şimdi :)

1- Sahilden mi gideceksiniz ?
2- Sahilden gidecekseniz Eminönü, Galata köprüsü kesiminde kaçta olursunuz ?
3- Sahilden gitmeyecekseniz Pierre Loti de kaçta olursunuz ?

@AYDIN DİRİCANLI

Kusura bakma Aydın kardeşim,
Ben ters köşeye yatırdım herhalde.
Senin cebine az önce mesaj attım.
Biz Çarşambadan Mehmet Kendir'le Piyerloti hususunda anlaşmıştık.
Atalmışım tamamen.

Yarın saat 08:00 da Unkapanı köprüsünden seni alıp Piyerlotiye devam edebiliriz.

Selamlar.

Tüm pedalşörlerme iyi kahvaltılar, Beykozda bahçe bellemekteyim gelemiyorum, Yolu düşün olursa beklerim Hamsi yaparım buralarada ucuz da.
Aklıma bir hikaye geldi;
Adamn birine Mapusda Anesinden mektup geliyor ANNE dert içinde tarla bellencek vahlanıyor, VE adam mektupa cevap yazar, aman Anne der sakın tarlaya kimseyi sokma sakladığım altınlar meydana çıkmasın
Daha sonra Anne mektupu yollar'' oğlum sağolasın gönderdiğin adamlara tüm tarlayı belledi''.
Ne deme istediğimi Raif, Levent, Çağrı iyi bilir:))))

Hep armut piş , ağzıma düş olacak değil ya :D :D :D Her pazar siz geliyorsunuz, bu pazar da ben gelirim ne olacak...Çok da güzel olur ayrıca...

Nuri, SMS gönderdi sağolsun.Sabah 08:00 de unkapanı köprüsüde olacağım.

Ayrıca esas muhabbetim gümlediği çarşamba akşamları katılamıyorum ona yanarım :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri