Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Nuri Alper Ulupınar

iyi abi ben memnunum, ben tam 30da bitirdim bu halimle :D senle aramızda bir 15-20kg var heralde sen benim kondisyona gelince aytek abiyi bile geçersin :D :D :D :D
bu tip bir yol bisikleti için 1500-2000 lira ayırın derim tabi donanımına bağlılar.

@mehmet kendir

ara sıra buraya geleceğim,,,,yönetici olmak kolay değilmiş,,,,evet face de kale gibi duvar oluştu,,,,,,şimdi yol bisikleti olayına açıklık getirelim,,,,yolla her yere gidemezsiniz örnek kartepe offroda ,,,ve tavşanlı yoluna ,çözüm nedir iki adet bisiklet,,,,,,,,toprakta mtb kullanan yolda dehşet olur,,,,her iki sitilden hoşlanan vardır, benim fikrimi sorarsanız bisiklet yarışları konusunda ,,,daha öncede söyledim rekabeti sevmediğimden haz etmem hiç bi yarışı desteklemem
ama paris rubeyi seyrederim nedeni seyretmesi zevkli, offrodda yol bisikleti ile gitmek evet olay bu,,,,
spor içine rekabet ve para girerse spor olmaktan çıkar herkez kendisini geliştirerek pekala kendisi ile yarışabilir ,yarın çok genç dostlarım ile tempo yapacağız aralarında iyi olanlar var evet kendimiz ile yarışacağız tavşanlı ve boyalıcadan kuzeye doğru,,,,,

@Raif Korkmaz

sana yüzyılın teklifini yapacam merak etme aslıda tam performans zmanın..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Hamido tabiki siz biz yok sadece yiyenler içenler ve basanlar var..:):):):):):)

merak etme bende yakında aypg'nin demirbaşları arasına girecem gibi gözüküyor..:):):):):)

beyler bu gece her ay bir kişiye yol bisikleti kampanyası hakkında konuşun..:):):):)

birim...:):):):):):):)

@ozgurozgenc

yaw komutan bu senin bisiklet hiç yanaşık düzen eğitimi almamış sanırsam..:):):):):):):):):):):)
sele neteye bakıyo öyle ya...:):):):):):):):):):):)

Hamdi farketmemen büyük ayıp..:):):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

İyiyim çok şükür abi, sen nasılsınız inşallah, pek göremiyorum seni karada bi görüşsekte ağız tadıyla bi kafanı ütülesem :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Hasip Çehre
Allaha şükür iyiyim sen nasılsın Aytekin,
AYPG Arkadaşlarım Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum
Raif sana bu günde Bayram nasılsa:))))

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Kudret Kurtcebe

valla derdim yarış değil, sadece kendime yakıştığını düşünmem hepsi bu.. zaten edirne bisiklet yarışı kazanmaktan çok katılmanın ön planda olduğu bir organizasyondu. senin düşündüklerin ve düşündürdüklerinle belli bir misyonu yaptığına inanıyorum..teşekürler..

dün akşam yine keyifli hoş sohbet saatler geçirdik.. uzun zamandır gelmeyen komutanımız aramızdaydı..çekirdek kadro, leventin koşusu olması hasanın evde tadilatı nedeniyle eksik kalsa da gözlerimiz onları aramadı değil..

aytekin gece yol bisikletini masaya yatırmaya fırsat bulamadık. memleketi kurtardık.. ama konu canlı kaldıkça olgunlaşıp demlenecek..

bu gün CUMHURİYET BAYRAMI forumdaki bütün pedalşörlerin bayramını kutluyorum...:in:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri