her ay bir kişiye bir bisiklet kampanyasında ben varım.....
hatta kalabalık olursa ayda iki bisiklet yada toplu alırız bir kaç ayda kapatırız...
ciddi düşünenler iyice düşünsünler bu projeyi en kısa zamanda karada masaya yatıralım... Temu bize yardımcı olacaktı...
Ön ödemeli falan bi kampanya yaptırtabiliriz bize özel...birlikten güç doğar......
Raif sen yol bisikletine karşısında bakalım yol bisikleti sana sıcak bakıyo mu??
abi yardımcı olurum ancak dediğim gibi 2012 modeller çıksın bir sizde ona göre karar verirsiniz alumium mu, karbon mu, cyclocross mu, diye. ödeme konusu konuşulur alınacak adede göre
iyi akşamlar AYPG Bir arkadaşımıza 500 tl ya kadar bisiklet bakıyoruz satmak isteyen veya tanıdığında satan birileri varsa bana ulaşırsa sevinirim Haftaya istanbula geliyorum cuma turunda görüşmek üzere
Edirnedeki performansınlada bunu kanıtladın ...nasıl mı???
gücünü sonuna kadar kullanarak yarışçı ruhunu öne çıkarttın oysa raif daha yolun yarısında kaldırıma oturup çekirdek çitlemeye başladı...
evet buradan açık teklif seni PerformanStanbul da görmek istiyorum ve transfer teklifi getiriyorum...sen aypg ye değil bize aitsin içindeki sesi dinle!!!!!
hem imzanda şu havalı logoyu kullanmak istemez misin..
sana göre formamızda var ( biraz tuzludur ama ) buda PerformanStanbulda olmanın bedeli..