Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
CARSAMBA AKSAM TUR LISTESI...

1. Mehmet_K
2. Can Ayan ( bi aksilik olmazsa)
3. Hasan
4. Nuri
5...Erkut
6.Ömer Fırat
7.Kadir Emrah
8.Mustafa Akman (toplantım var, yetişebilirsem)
9. Hamdi Karabacak (yetişebilirse)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
@mustafa akman

Aytekinle bugün konuştuk.
Edirne yolu bana göründü Aytekin.
Evet beni listeye yazarsan sevinirim.

PerformanStanbul Yarış kadrosu:
Aytekin Erzan
Onur Berberci
Soner Dangır
Mustafa Akman
Gökmen Özyurt
Hasan Zora

AYPG Yarış Kadrosu
Nuri Alper Ulupınar

Aslında yol bisikletim yok ama yinede Aypg'nin bayrağı Edirne'de de dalgalanacak.
Yarış komitesinden Serkan Bey ile konuştum.
Yol bisikleti olmazsa olmaz şart değil dedi.
Bende bisikletimle katılmaya karar verdim.
Aypg'den Edirne'ye gidecek arkadaşlar da aslında yarışa ((link)) gelebilirler diye düşünüyorum.(tabi müsaitlerse)

Aytekin Cumartesi günü gidilecek dedi bana. Otobüsle Edirne'ye gidecekmişiz.
Milli Takım kampında kalacakmışız.

Saat belli olunca bilgilendirme yapacaklar.

• Beğen

1. Mehmet_K
3. Hasan
4. Nuri
5...Erkut
6.Ömer Fırat
7.Kadir Emrah
8.Mustafa Akman (toplantım var, yetişebilirsem)
10. Ekrem
11.Serhat

• Beğen
@Levent_K

Kusura bakmayın işten anca girebildim foruma...:eek:

İlgili çadır ya tam su geçirmez yani nefes almıyor demektir.Yukarıda yazmıştım çadırın içi nemden ıslanır yada nefes durumu varsa kesin su geçirir.Yağmurun şiddeti ve süresi çok önemli.Öyle çıp pıt çise bir şey olmaya bilir.Ama biraz sağlam veya sağanak yağışta dağılır bu çadır emin olun...

Ben onlarca çadır eskittim.Ve alt, orta her seviye her çadırı kullandım.Emin olun yukarıdaki çadır bir şekilde ucuz olduğunu hissettirecektir size...

Çadırları basitçe 4 ana kategoride değerlendirebiliriz.

1-Su geçirmezlik
2-Nefes alabilirlik
3-Hafiflik
4-Sağlamlık

Bu 4 unsurunda bir çadırda olması şarttır.Eğer var diyor ve ucuzsa bir yerlerde yanlışlık vardır.Emin olun pahalı markalar keyiften belirlemiyor o fiyatları...

Ben de deneme yanılma yöntemi ile ulaştım bu sonuçlara :rolleyes:

@can ayan

Fiberglass çubuk olduğundan göreceli olarak ağırdır diye tahmin ediyorum...İlgili mağazalara gidip yada arayıp sormak lazım...

@mehmet kendir

Everestoutdoor mağazası ; Karaköyde, Necatibey caddesinin hemen başında solda kalıyor.Ama Karaköy'de yakın çevrede birçok outdoor mağazası var.Oralarada bakılabilir.Veya internetten aratılırsa İstanbul'un çeşitli semtlerinde bu tip mağazalar mevcut.

1. Mehmet_K
3. Hasan
4. Nuri
5...Erkut
6. Ömer Fırat
7. Kadir Emrah
8. Mustafa Akman (toplantım var, yetişebilirsem)
10. Ekrem
11. Serhat
12. Emre

1. Mehmet_K
3. Hasan
4. Nuri
5...Erkut
6. Ömer Fırat
7. Kadir Emrah
10. Ekrem
11. Serhat
12. Emre
13. Fatih İnan
14. Çağrı

• Beğen

1. Mehmet_K
3. Hasan
4. Nuri
5...Erkut
6. Ömer Fırat
7. Kadir Emrah
10. Ekrem
11. Serhat
12. Emre
13. Fatih İnan
14. Çağrı
15.Gökhan

Paylaş

• Beğen
iyi akşamlar beyler, bıraz sokuk almışım. başım ağrıyor. tura katılamıyacağım. sizlere iyi turlar.

• Beğen
herkese gel kim olursan ol gel diyosunuz ama nereye gittiğiniz belli değil millet beni arıyor aypg nereye gitti diyo ben aypg nin genel koordinatörümüyüm yaw...:):):):):):):):):):)::):):):):):):):):)::):):)

Bende katılmak istiyorum. İstanbul Beyoğlu ilçesinde ikamet etmekteyim. Benide alın aranıza :D

bu akşam da 20 kişilik gurupla pedal çevirip, keyifli, bol geyikli, eğlenceli, zaman geçirdik..sarıların SÜLO yine yaptı yapacagını!!! menümüzde sucuk ekmek eski kaşar domates, içecek kola ve fanta marketten alınan kasa ve kartonlar ısınmamıza yardımcı oldu.. akşamın bombası... RAİF kardeşimiz bizi ziyarete geldi ..dönüşte bizi yanlız bırakmadı araçla!!! bize eskortluk yapıp DD işkembede bize eşlik etti ..işkembecideki ablalar bize de yer varmı dediler ???........

@mehmet kendir

Ben en kısa olanı gozume kestırmıstım atıcaktım bagaja yanasmadınız abıler ;););)

• Beğen
Tepkiler: mehmet kendir
@Adem Gül

Her carsamba ve cuma tur yapılıyor.
Gelmek ısteyen ve sartları uygun olan ( kask + aydınlatma + eldıven ) herkes gelebılır...
20:30 bakırkoy gelık restaurant karsısındakı PO'dan hareket...

Dün toplantımız geç bitti size katılamadık yok mu bir iki resim bizde geceyi yaşayalım.
O Riaif varya o Raif pisiklete pinmez ama ama hiç bir etkinliktende geri kalmaz

özellikle ablaların fotolarını görmek istiyoruz..:):):):):):):):):)

beyler şakaşuka bi yana uzun zamandır tekrar aypg nin yaptığı hafta içi akşamları hafta sonu orta uzunluktakişehir içi ve konaklamalı macera turlarıyla yeniden bisiklete dönmesini görmek gözlerimi yaşartıyorç...:):):):):).)

hafta sonu Edirne yarış kadronuzu ve destek ekibinizi açıklarsanız iyi olacak birlikte hareket etmemizi koordine edebiliriz...

şimdi; Cumartesinden gidip o gece konaklayacaklar için milli takımlar kamp tesislerinde yerimiz ayrılmış durumda konaklama ücreti çok cüzzi sembolik rakkamlar herkese konaklamalı gitmelerini tavsiye ederim...

otobüs ile gidecekler için 12:00 ve 14:00 Metro turizm otobüslerini öneririm biz eğer otobüs ile gidersek bunlardan birine bineriz ki büyük ihtimal 14:00 otobüsü olur çünkü modeli Trevego yani bagajı yüksek bisikletler direkt sığıyor..

eğer parça parça gidersek tesislerde buluşuruz numaramı biliyorsunuz daha fazla bilgi için arayabilirsiniz cevap vermezsem ya uykuda yada antremandayımdır size mutlaka dönerim...niyeti ciddi olmayanlar aramısın geyik yapcak ne halim nede vaktim var..:):):):):):):):

@Hasip Çehre

Fotoları aksam atabılırım ancak ama ablaların fotograflarını cekmedım. ;)
Bız dun aksam pazar gunu ıcın edırne'ye gıdıs olayını konustuk.
Benım arabayla 5 kısı gıdecegız.
1. Hasan
2. Can Ayan
3. Mehmet_K
4. Levent_K
5. Sarıların Sülo Aga :)

Kısmet olursa sabah 5 gıbı yola cıkacagız.
Tıngır mıngır gelırız ;)

@Hasan TÜRKER

benim 2 adet kampçı koltuğu (yönetmen) var. küçük tüp te var çaydanlık ve çay da alırsak süper bi kahvaltı yaparız. sarıların sülo:)) sabah kahvaltısın da yenilecek malzemeleri şimdiden kafasında en ince ayrıntısına kadar hesaplamıştır.. büyük demliği olan beri gelsin haber versin..:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@mehmet kendir
Bu konuda tam techizat Cevat kelle olarak her nevi arabalı kamp malzemesi mevcut, Hasan da otobüs yada minübüs olduğunu düşünmediğim için sizinle nerede buluşuruz bilemiyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri