22Ekim Cumartesi Sabah 10:00 da Esenler Otogardan Metro Turizm ile Edirneye hareket...
1.Aytekin Eran
2.Onur Berberci
3.Gökmen Özyurt
4.Nuri Alper Ulupınar
Merhaba arkadaşlar. Cumartesi Edirne'ye gidecekler için program değişmiş kimse bilet almasın. Cumartesi 16:30 gibi Aytekin abilerde buluşuyoruz. Özel araçla gidiyormuşuz
Bu Edirne işinden ben hiçbir şey anlamadım
Şimdi kim neyle ne zaman gşdşyor birisi yazsa liste yapsada tam anlasak
Benim anladığım Aytekin abi-Onur-Gökmen ve Performansistanbul üyeleri bir minibüsle gidiyor.
Levent abi-Mehmet abi-Can abi-Hasanda Hasanın arabayla gidiyor
Mustafa abide pazar sabahı ailece gidiyor, doğrumudur?
Bu durumda ben-Hamdi abi-gökhan abide benim arabayla geliriz,
bu ne ya bütün AYPG Edirnede olacak?
Bu durumda bizim araç 3 kişi oluyor gelmek isteyen iki kişiye daha bizim araçta yer olabilir.
Raif Abi ben de tam bu akşam onu soracaktım gruptakilere. Başka bir araçla daha gidiş olacak mı diye. Eğer senin için de uygunsa gelmek isterim ben de.
otobüs edirneye kaç saatte gidiyor. ben pazar sabahı gelmeyi planlıyorum. cumartesi işlerim var, pazar sabahı 4.15 nilüferde sefer var ve 5.15de ulusoyda sefer var ?
Şu anki duruma göre C.tesi akşam saat 17:00 gibi çıkıp pazar akşamı döneceğiz gibi görünüyor.
Muhtemelen doblo ile gideceğimizden 5 bisiklet götürebilir ve yarışa girebiliriz ayrıca pazar günü dönüşte mangal piknikte yapabiliriz
Şu anda görünen
1-)Raif
2-)Hamdi
3-)Haşim
4-)Gökhan
5-)Çağrı
Kaçta buluşalım. Gelik' e mi yoksa doğrudan Begüme mi gidelim. Gelik olursa daha zevkli olur gibime geliyor. Güzergah ve saat kararını sen ver her türlü uyarım
Tamam kardeşim Gökhan abi net bişey söylemedi eğer o gelmezse sen gelirsin o halde, burdan takip et benim işler yoğun gerekirse cepten konuşalım yarın öğlen gibi Gökhan abi gelmez bende haber vermeyi unuturum sonra