Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bügün, yapılacak turun başlangıç tarihi, ulaşımın bir kısmının tren yapılacagını varsayarsak, saat bilgisi şekilense de muallakta kalmasak.. haydi çocuklar..

Scudo
@mustafa akman

O halde maça gelecekler pazartesi gününe kadar kararlarını versinler...
Pazartesi akşamı toplu olarak biletleri alırız...
1- Ömer Kılıçsoy
2- Mustafa Akman
3- Ve oğlu
4- Mehmet Kendir
5- Ve oğlu
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-

@mehmet kendir

Mehmet abi forumda daha önce bu güzergahta yapılan bir turu inceledim. Bu da linki Yolculuğu molalar dahil 10 saatte tamamlamışlar. Şimdi trenle olursa trenin Lüleburgaz'a varış saati 11:30. Bu da diğer turu yapan arkadaşlarla benzer bir performans sergilersek akşam 21:30 civarı İğneada'ya varmamız demek. Tren yerine otobüsle gitmeye ne dersiniz. Yol 2 saate inmiş olur böylece. (4 saatle trenle gitmek kadar zevkli olmaz belki ama) 7 gibi Esenler otogardan binsek 9'da Lüleburgazda olur turun startını veririz.

@Ömer Kılıçsoy
1- Ömer Kılıçsoy
2- Mustafa Akman
3- Ve oğlu
4- Mehmet Kendir
5- Ve oğlu
6- Hamdi Karabacak
7- Oğulları yada oğlu
8-
9-
10-
11-
12-

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
slm aypg iyi akşamlar ancak bilgisayar bulabildim cuma gece turu süperdi ama benim bisiklet acil bakım yapmam sorunlar çoğalıyor bana biara bilgi verirseniz sevinirin lazım resimler çok güzel hamdi abi

@metin karaman

metinim
hamdinin bi tavsiyesi vardı
ona götür
bu mesajdan sonra tekrar yazar
olumlu cevap alamazsan
metin bisiklete gidersin
bi rock shock yapar:)

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
iyi akşamlar hamdi abi benim bisiklete biraz sorun var bana yardımcı olacağını söyledi mustafa hocam telfonla görüşebilirmiyiz 05354198035

@Hamdi Karabacak

iyi akşamlar hamdi abi benim bisiklete biraz sorun var bana yardımcı olacağını söyledi mustafa hocam telfonla görüşebilirmiyiz 05354198035:D

@Hamdi Karabacak

iyi akşamlar hamdi abi benim bisiklete biraz sorun var bana yardımcı olacağını söyledi mustafa hocam telfonla görüşebilirmiyiz 05354198035

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri