Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Haşim Okyay

Bence tekrar ertelemeyelim herkes formayı getirsin ben toplarım nasılsa evimiz yakın sen benden alırsın. Ama herkes yada herkez formasına bır ısaret koymayı unutmasın

@Hasan TÜRKER

Ben her aksam keyıfsızım o yuzden metro ıle gıdıyorum sende oyle yap kardesım bu cıger kacmaz ondan sonra zaten mundarmış deme:D

@Ozan Küçükbağış

O zaman 20:00'da Tekzende olman lazım sanırım tekzende buluşacaklar net saat iyazsında arkadaş ilk günden grubu kaçırmasın

@metin karaman

Çok heyecanlandım abi sanırım ilk kez karşılaşacaz

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Scudo
@Raif Korkmaz

Çok güzel fikir Raif abim. Ben niye akıl edemedim? Karnım aç herhal o yüzden. :cool:

O zaman öyle yapalım arkadaşlar. Herkes formasına ismini iliştirsin. Ben hafta sonu Raif abimden alırım. ;)

@GokmenOzyurt

GÖKMENbenim kadro da ng303 ama bana ufak eğer elden çıkarman daha kolay olursa değiş tokuş yapalım bende pisiklet arama derdinden kurtulurum bendeki kadronun baktım numarası yada kadroyu belirten ibare göremedim herhalde 16

Zeytinburnu Tekzen 20:15
Bakırköy P.O 20:30
Bakırköy Yenimahalle köprü altı 20:45
Yenikapı göbek 21:15

1. Hamdi
2. Mustafa
3. Erkut
4. Nuri
5. metin
6.fatih
7. Tolga
8. Süleyman
9. Gökmen

katılımcılar
Zeytinburnu Tekzen 20:15
Bakırköy P.O 20:30
Bakırköy Yenimahalle köprü altı 20:45
Yenikapı göbek 21:15

1. Hamdi
2. Mustafa
3. Erkut
4. Nuri
5. metin
6.fatih
7. Tolga
8. Süleyman
9. Gökmen
10.ayhan248

@Haşim Okyay

abı yanlız sole bı durum var. ben bu aksam tura katılmadım vede foruma sımdı gırebıldım. nasıl yapcaz???

Bu akşam gerçekten çok doyurucu bir tur oldu, bisiklet dediğin budur yani en sonki 5 şişi yemeseydim bu geceden bişey anlamayacaktım, katılan herkesin ayağına sağlık , yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş yine bekleriz, satırlarıma burada son verirken büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim:D

her turdan sonra şöyle yazılır
"güzel turdu
katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim"

sevgili arkadaşlar
bu tur kadar keyif aldığım tur azdır
*keyifli insanlıklar
*tatlı kardeşlik; menfaatten uzak
*tatlı bir hava; ılık ılık esen bir rüzgar, güzellikleri ispatlarcasına
*hafif bir trafik, asla pedalşörlere dokunmayan
*hoş bir mesafe, bacaklarımıza adeta masaj yapan
*keyifli, tatlı yüzlü bir dükkan sahibi, bir dediğimizi iki etmeyen(indirim)
*ağızda hemen eriyen, kuzudan şimdi alınmış :) gibi şeker ciğeri
*gökmenimin mutlu günü
*gökmenimi unutmayan sevimli dostları
* keyifli bir dönüş

daha bir çok keyif bir arada
bir çırpıda aklıma geliveren bunlar
hepinize teşekkür ederim
bana bu keyfi yaşattığınız için

Sevgili AYPG'liler... Bu akşamki Ciğeristan turumuzda Mustafa hocam ve grubun bir kısmıyla Türkiye-Almanya Maçına grup olarak gitme fikrini paylaştım... Tepkiler olumluydu...
Bir de burdan Paylaşalım da hızlı bir şekilde demlensin istedik... Hızlı demlenmeli çünkü biletleri alabilmemiz için acele etmemiz gerekiyor...
Ekrem arkadaşımız kendi arkadaşlarıyla maça gitmek üzere biletlerin tanesini 22 TL den almıştır... Gidelim diyorsak tükenmeden ya da pahalı yerlere mecbur kalmadan bilet temin etme işini halletmeliyiz...

BİLETLER 22TL güncel fiyat...

Türkiye – Almanya Euro 2012 ön grup maçı 07 Ekim 2011 Saat 21 : 30′da Türk Telekom Arena Stadında gerçekleşecektir...

Not : Okuyup geçmeyiniz fikrinizi yazınız, konuyu güncel tutmalıyız ve acele etmeliyiz... Saygılar...

Mustafa hocam bu mesaj bu sayfanın 11. mesajı ama yine de takip eden sayfanın başında yer almıyor :D artık birisi alıntı yapar :D

@çağrı türkmen

ciğer turuna katılamadım ama fatih kardeşim dur bakalım daha bizi tanımadın.. kısmet ne zaman allah bilir.. çağrı iğnelemeden kıssadan hisse ömere tezat olmasınıda istemem ama senin bu turu ne kadar çok istediğini bildiğim ve hava şartlarının az çok ne olacağının herkez tarafından kabul göreceğini umut ederek: ben iğneada desem....

@Ömer Kılıçsoy

Tarih belli değil zaten. Ama bikaç hafta içinde gerçekleştirmek gibi bi düşünce var. Tabiki tüm katılımcılara uygun bi tarih ayarlamak gerekiyor. 1-2, 8-9, 15-16 Ekim gibi. Daha sonralarına kalırsa nasıl olur bilemem. Benim gönlüm 8-9 Ekimden yana. Yine konuşulur ayarlama yapılır Ömer hocam.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
ben fikrimi yazdım... ömer, çağrı ile bunu yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz, olursa yapabilirsek niyetim böyle... herkeze iyi geceler AYPG...

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Ömer Kılıçsoy

*istanbul içinde kalma zorunluluğu olan benim gibi arkadaşlar için güzel fikir olduğunu düşünüyorum
*istanbul dışına çıkabilecekler ise planlarını izhar etsinler
eminim ki katılımcı çıkacaktır.
sevgili Ömer, katılımcı sayısını engeç yarın akşama kadar netleştirip
pazartesi bilet işini bitirmemiz lazım
8-9 ekim de tur yapacakların da bir kısmı maça gelebilirler diye düşünüyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri