Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
sahibinden.com da var. 1900tl 2009 model..

Scudo
@Levent_K

levent ben defalarca arka taraftan girdim 6 sene boyunca ama bi şey var bu olayı çözmek istiyorum onun için kapıya yığılacağız ...paraları vereceğiz ama sıkı ise içerdeki görevliler dışarı çıkarsın o zaman iş karakolluk olur ...
baştan para vermişler ücretli artık ora motorcuları birileri şikayet etti herhalde deli gibi kullandı iseler ama niye bisikletler dışarı çıkartılıyor telefon ile cepten görevliler birbirleri ile haberleşiyor benim anlamadığım hem adamların parasını alıyorsun hemde dışarı atıyorsun bunun nasıl olduğunu kapıdaki görevliler ile görüşerek anlayacağım aynı kişi olamaz gerçi o gün .. ..arkadaşların hata yapması şu olabilir insanlar arasında deli gibi sürmüşler ise ona karışır görevli yayalara ait ve koşu parkuruna ait yerlerde bisiklet sürme yasağı var...

@mehmet kendir
Valla haklısın abi gelebilecek gibi değilim ancak Raif kardeşim belki benim bisikleti alıp dükkana getirmek gibi güzellik yaparsa gelirim.he karadenizliyim diye zannetmeyinki balık pişirmesinden falan anlarım diye,saadece iyi yerim kılçık mılçık ayırmam.
Gelemesemde size iyi eğlenceler ama öle balığı alıp lüplerken falan video çekip bana nispet yapmayın zira Ömerciğimin durumu malum:):)

Arkadaşlar dün kızımı okula bıraktıktan sonra metro ile Z.burnuna geldim,Köprüden Merter tarafına geçerken polis beni durdurmaya kalktı,bende bilerek duymuyormuş gibi yaptım.Koştu peşimden beyfendi bakarmısınız dedi.Evet ne var dedim kimlik kontrolü niye hangi kanun ve niye ben beni şüpheli görmüş,artık ben bir şüpheliyim,böyle geri zekalı uygulamalar bizim gibi ileri demokrasi ile yönetilen ülkelerinde olur. Adam beni şüpheli görmüş sen kimlik kontrolü yapacaksan herkese yap,niye ben bu aşağılık bir uygulama.3 ay eğitim almış biri benim yüzüme bakıp şüpheli olduğuma karar veriyor.Ben de ağzıma geleni söyledim.Ama tepkisiz bir millet olduğumuz için herkes alışmış .Bu uygulamayı kınıyorum.Bana her kimlik sorulduğundada aynı tersliği yapacağım.Nasıl bir suçun şüphelisi olduğumu soracağım.Benim ileri demokrasiyle yönetilen milletimde kesin böyle yapacaktır,umarım.

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

seni gominist,
seni anarşist,
seni faşist,
seni narsist,
seni psigolojik deli
.
.
.
.
.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Sende ona kimliğini sorsaydın,
Polise benzemiyorsun gibisinden..

Uygulama gereğince yapıldığında polisin yaptığı yanlış gelmiyor bana.

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

adam haklı kardeşim, sende zaten katil ,terörist tipi var,
saç sakal birbirine karışmış ,göbekte olmasa kesin içeri atarlar.:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

saçma gibi gelebilir belki
ama
dünki bombalama eyleminden sonra ben bu tür uygulamaları mazur görüyorum

daha komik bir şey söyleyeyim
eskiden GBT diye birşey yoktu
adam yüzüne bakıp suçlu olduğunu anlamaya çalışıyordu
sen geç
sen kal
şimdi en azından kimliğine bakılıyor

ben kendi adıma hırçınlık yapma hakkına sahip değilim
zira herkes bilir, Ömer Lütfi Topal"ın sağ kolu mustafa akman idi
googleda ömer lütfi topal ve mustafa akman yazınca bakın neler çıkıyor

*adım aynı
*soyadım aynı
*doğum yerim aynı
*doğum yılım aynı
*baba adım aynı
**anne adım ayn(ı)
benimki şerif
onunki şerife
o şubat ayında doğmuş
ben ekimde

bu kadar benzerlikle her zaman sıkıntı yaşıyorum

hatta promosyon ABD seyehatine o sebeple çıkamamıştım
senede 1-2 kez icra gelir
artık alıştım

yani
ben kuzu kuzu kimliğimi uzatırım
arabanın iç ışıklarını yakarım
farları kısa park haline sokarım

@mustafa akman

mustafa dostum......evet haklısın ...............şehre geldi bomba ve kalabalık yerlere konacak bundan sonra büyük marketler şu andan itibaren riskli.....bu durumun neden olduğuna bakarsan akdenizde doğal gaz arama kavgası rum ile bizler arasında başlarsa ve rumların arkasında bi adet abd şirketi olursa bu bombalar doğaldır biliyoruz tiranların kim olduğunu ama burda söylemem sonra beni aynen betona gömerler, onlar dokulmazdır devletler üstü şahsiyetlerdir....

Abıler, Aksam balık yapıcakmıyız. Ona gore yemek yemeden gelıcem :D
Eger yapıcaksak benım beyazlar hazır beklıyor. Onlarıda atıcam cantaya.
Kacta nerde???

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri