Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Abilerim kardeşlerim herkese selam.. Herkese hayırlı haftalar dilerim öncelikle
Havaların soğuma zamanı yaklaştıkla kapalı salon muhabbetine ilgi artıyor malum.. Geç kalmamak için size bir önerim var.. Ben bu sene abimler ile basketbol oynıcam.. Forum Marmaranın arkasındaki Bakırköy Belediyesi Spor Tesisinde çok kaliteli bir saha var kapalı.. tek pota dolu biz oynıcaz tek pota boş tek potada bence maksimum 4+4 8 kişilik süper maç yapılır.. Haftalık yani maç başına 40 TL 8 kişi olsa kişi başı 5 TL düşer.. Her Pazartesi akşam 8-9 arası olacak.. Biraz acele cevap rica edicem çünkü başka ilgilenen bir grup daha var ben önce size söylemek istedim... Görüşmek üzere..

@ermanatasoy

Direk 8 kişilik grup mu arıyosun yoksa oynayacak adam mı ?
Oynayacak adamsa ben oynarım.. :D

@Edip Dinçer

Sevgili Edip dikkatli okursan farkedeceksin.. Bir boş pota var ve AYPG ye söylüyorum 8 kişi mantıklı olanı istenirse 5+5 10 kişilikte yapılır 3+3 6 kişide..

Benim için düzenli gelinmesi önemli.. Öyle bir hafta geldim haftaya yokum vs yok.. Önemli bir problem olmadığı sürece tabiki.. Kısacası ben sahayı kiralamış oluyorum Aranızdan birini seçer parayı ona verir oda bana iletir.. Ki o kişi sanırım Süleyman abi olur.. Eksikte olsa öylede böylede olsa sahaya para verileceği için her hafta pazartesi 40 tl alıcam..

Birkaç senedir yapıyorduk basket maçlarını.. Hemç ok keyifli hemde spor açısından yararlı oluyordu..

Ancak saha kötüydü şimdi saha pota vs herşey harika.. ve de ücret çok iyi.. 8 kişi olsa kişi başı 5 TL :)

Aranızda konuşup toplanınca haberleşiriz Süleyman abi ile :)

@Raif Korkmaz

Tamamdır Raif abi Hasan abiylede konuştum çarşamba katılıcam :) Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
son anda haber vermemek için şimdi yazıyorum
29 ekim etkinliklerinden EDirne sprint yarışı
23 ekim pazar
sadece 20 k
AYPG olarak katılalım
bulgaristandan ve yunanistandan katılım var

hoş bir aktivite olur
cumartesi akşam gidilip 1 gece milli takım kampında kalınacak
yarış sonrası edirneyi gezer badem tatlılarımızı yer
otobüsle döneriz
ne dersiniz

parkur çok kolay
tama yakın düz.

(link)(link)

• Beğen
Tepkiler: ozgurozgenc
@Raif Korkmaz

içimizde o işi en kolay halledebilecek kişi sensiz
2 foto
sağlık raporu (yazıyorum hemen; fax ver)
10 yetale kart ücreti
yenibosna zaman gazetesi arkasına uğrayıp form dolduruyorsun

10dk
form (link)
(link)

raporun hazır:in:
(link)(link)

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@ermanatasoy

cazip teklifin için teşekürler..ama Bahçelievler Türk Sanat Müziği korosunda korist olarak konserlere hazırlanıyorum..bu hazırlık haftada 2 gün pazartesi -perşembe saat 19.30 - 21.30.. arasıda..:( umarım yeterli sayıya ulaşıp kış sezonun da keyfli maçlar yapmanızı temenni ediyorum...:rolleyes: bu vesile ile sanat müziği seviyorum derseniz ya da ailem sever diyorsanız :25 eylül 2011 pazar akşamı bahçelievler belediye konser salonunda saat 20.00 de konserimize gelip keyifli saatler geçirebilirsiniz..konser ÜCRETSİZ halka açık, kişi sınırlaması yok:in: adres.şirinevlerden kocasinana giden yol üzerinde yeni yapılan belediye binasının alt katı..bütün AYPG li sanat sevenleri beklerim..

@mustafa akman

Sanat müziğine gönül veren bütün arkadaşları bekliyorum.. konser saat 20.00 erken gelen önden yer kapar ..Tabiki sana da yerimiz var. Çünkü biz AYPG liyiz..buradaki misyonumuz da gençlere Türk Sanat Müziğimizi sevdirmek ..ve keyifli zaman geçirebilmek..

@Levent_K

Abi bende gelmek istiyorum ama gelemez isem senden iki parça ricam olacak kaç gibi gidersin akşam haberleşelim...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri