Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
İş çıkışı servisten İncirlide inip metroyla Kocatepe.
18:30~19:00 gibi Decathlonda olacağım.
İkeaya uğrayacağım.
Dönüşüm metroyla İncirli durağına. 21:45~22:00
Oradan Sefaköye otobüsle.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
bu pazar yedek listeleri kaldırdım ve belgradda bisiklete alınan ücreti protesto etmek için belgrad girişini 36 adamla kapatacağım parayı vereceğiz ama belgrada girince bütün yolları kapatacağız ...eylem olacak düdük alacağım sivil polis tim kıyafetim ile ve elimde telsiz ile canları yakacağım elmi yaman yoksa bu belgradı işletenlermi yaman göreceğiz panzerler dağıtacak, bir çok resim çekilecek gerekli yerlere ulaşacak derneğe,,, sessiz kalmamak için bundan sonra açacağım belgrad gezisinin kontenjanı yoktur 100 adamı sokağa dökmek derdindeyim hak ile uslanmayanları gövde gösterisi ile animallah dize getiririm ben bıkmam her ay oraya adam götürürüm parayıda veririm düdüğüde çalarım ama bütün araçları durdururum, beni bilen biler nasıl yolları kestiğimi düdük ile ..
polisler bile bi ara beni bu yüzden tutuklayacaktı adamlarla bebekte ağız dalaşına girdim o zaman görevi sen yap dedin arkada 30 adam var dedim araçlar durmuyor idi kavşakta ...polis dikildi sonunda kavşağa ,,

:boese157: :boese157: .

@Raif Korkmaz

Merhaba Raif, eğer erkenden karşıya geçip 8'de Bostancı'da olabilirsen Kudrte Abi'nin düzenlediği 2 Ekim'deki Kurtdoğmuş turuna katıl derim. Ancak yanına 2 matara alman gerekecek. O parkur epey zorlayıcıdır ve Kurtdoğmuş'la Göçbeyli-Bıçkıdere yolu üzerindeki Taşdelen Su Tesisleri arasında doğru dürüst su kaynağı yoktur. 4 Eylül'de Korsan Hasan sayesinde tanıdığım bu stabilize yolun ben büyük faydası bacakların kuvvetlenmesidir. Bunu 4 Eylül'deki tur sonrasında hissettim. Artık eskisine göre daha iyi pedal çevirir ve daha hızlı gider oldum.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Kudret Kurtcebe

üstad, bizde kapıdağ turunda ido ile bisiklet başına alınan ücretin, gereksiz ve fazla olduğu konusunda gergin anlar yaşadık ..bu tarz konularda çaresiz kalmak can sıkıcı...ya da söylediğin gibi sesimizi duyurmak için belli kurumların dikkatini bir şekilde çekmek gerekiyor...

gruba önerilecek.buna grup karar verir.

Erman Atasoy
Abilerim kardeşlerim herkese selam.. Havaların soğuma zamanı yaklaştıkla kapalı salon muhabbetine ilgi artıyor malum.. Geç kalmamak için size bir önerim var.. Ben bu sene abimler ile basketbol oynıcam.. Forum Marmaranın arkasındaki Bakırköy Belediyesi Spor Tesisinde çok kaliteli bir saha var kapalı.. tek pota dolu biz oynıcaz tek pota boş tek potada bence maksimum 4+4 8 kişilik süper maç yapılır.. Haftalık yani maç başına 40 TL 8 kişi olsa kişi başı 5 TL düşer.. Her Pazartesi akşam 8-9 arası olacak.. Biraz acele cevap rica edicem çünkü başka ilgilenen bir grup daha var ben önce size söylemek istedim... Görüşmek üzere..

@mehmet kendir

Mehmet abi rica ederim bende değer görüp cevap verdiğin için sana teşekkür ederim.. Tsm seven bir müziksever olarak belki bu konser olmaz ama duyuruları sürekli yaparsan birine mutlaka gelmek isterim.. Başarılarının devamını dilerim..

@ayhan248

Ayhan abi tabiki grup karar verir, bende o nedenle buraya hepiniz görün diye yazdım zaten.. Yoksa sana özelden yazardım dimi :)

sevgili avrupa pedal .....
sayı büyüdü 46 kişi olduk ............valla belgrad kapısına yığılacağız ve tüm belgrad seven bisiklet dostlarım için tam bi şenlik günü olacak.bi arkadaşımız parayı ödemiş ondan sonra içerdeki görevliler tarafından çıkarılmış motor kullananlarıda çıkarmışlar bisikletçi arkadaşlar motor kullananlar ile bir tutulmuş
üstüne bisikletçi arkadaşlar ödedikleri parayı geriye alamamışlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ,,evet bu sefer hak aramaya 45 adam bana yeterde artar bile ama 100 olursa o zaman majino hattını arkadan çevirir yıkarım o belgradı ..

:) :) :) :)

@özlem ertuğrul

tşk ederiz
daha önceki mesajınızla haberimiz olup
incelemiştik

ancak
o harita zannedersem 5 yıl kadar önce ortaya çıkmış
bir projeden ibaret
istanbulda aktif kullanılabilecek 2 yol var
*tophaneden kçekmeceye kadar, kesintili:
ya cam tekerinize batar
ya mangalcılar kasar
ya da mangal külleri canınızı sıkar
der
yola inersiniz
**anadolu yakası tuzladan bostancıya kadar: fena değildir. ben hiç kullanmadım.

@Kudret Kurtcebe

Belgrat ormanına ücretsiz girmenin yolları var, boşuna uğraşmayın derim..
Oradaki semt sakinleri bile sormadan gösteriyorlar zaten giriş yolunu:)
Bisikletçi arkadaşlar parayı verdikten sonra niye geri istemişler paralarını çıkarlarken? Baştan niye vermişler?

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
benim bulduğum böyle değil bu sıra dışı.. NN bundan önceki hayatında görmüşse bilmem ama mutlaka söyleyecek sıra dışı bir laf bulur IQ..tiyo vermem gerekirse''acemi - korkarmış'' EFSANE'nin gün görmemiş tekerlemelerinden ...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri