Aklıma ister istemez (yakınlardaki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın etkisiyle de) bu sıcak hoş gelişler kulaklarımda şu dizelerin yankılanmasına sebep oldu:
Hoş gelişler ola, Mustafa Kemal Paşa!
Askeri, millettin, bayrağınla çok yaşa.
Arş arş arş, ileri, ileri, arş ileri...
Dip Not: Bir önerim olacak; bilmiyorum grubun bir web sayfası var mı ama bu gezilerin arka sayfalarda kaybolmaması için en azında Flickr gibi bir ortamda üstelik sahip olduğu harita uygulaması ile resimleri işlense çok iyi olur. Hem güzergah, hem de tarihe ve hatta kategori/anahtar sözcüğe göre filitreleme mevcut.
evet gençlik turdan sağ salim geceyarısı döndük,
şimdi resimler demleniyordur,yakında can paylaşır,
tur süperdi,
katılanların ayağına sağlık,
katılamayanlarında canı sağolsun,
yeni turlara katılamak nasip olur,inş.
Hosgeldınız Suleyman abı. Ayaklarınıza yureklerınıze saglık. Kazasız belasız bıtırmenıze cok sevındım. Katılamadıgım ıcın uzgunum. Insallah ılerıde hep beraber daha da guzel tur'lar yaparız...
Vay be işte bu.
Süleyman abi Can abi pedallara sağlık.
Aypg'nin Kapıdağ Akıncıları.
Gelsin fotolar.
Bende bu bayramın 3.günü Büyükada turu yaptım.
Kendimi avuttum
Selamlar
asan'ım bizi rampalar korkutmadı fakat inip çıkmaktan anamız ağladı ...can ağabeyin yakında rampaların eğimleri ile ilgili grafik hazırlayacak,ozaman ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksın..bu arada senin ateşinle yanmaya devam edeceğiz anlaşılan
Abı bende KORKUTTU demedım. Rampalar Zor Gelıyor dedım. Yanlıs anlasılmasın lutfen
Ates konusuna gelınce daha oncede soylemıstım ben o atesı cok fazla kullanmıyorum o nedenle baskalarına verıcegıme yada evde bos bos duracagına barı sız faydalanın. Sızden kıymetlı degıl ya... :in:
Arkadaslar,
KAPIDAG GRUBUNDAN AYRILIP IZNIK TUR'UNA DEM EDEN arkadaslar su anda ıznık'te bır seftalı bahcesınde seftalı topluyorlarmıs
Her hangı bır sorun yokmu. Bu aksam dunuyorlar.
Herkese selamları var...
bundan sonraki formanın konsepti rampa olsun...
slogan olarakta bu sloganı kullanırız.
bu slogan kapıdağ turundan dönerken doğaçlama olarak üretilmiştir.