Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@metin karaman

Sorun degıl metın abı. bende zaten sureklı kalmıyorum. ne guzel ıste baba ogul guzel bı tatıl yaparsınız ;)

Scudo
@GokmenOzyurt

bencede en mantıklısı pansıyon. bu mevsımde kalabalık olur. malum hem tatıl hemde yazın son gunlerı;););)

Gokmen bakıyorum sende adaları tavaf edıyorsun :D:D:D
Dıkkat et kendıne yollarda ;)

Bu arada AYPG'nın KAPIDAG GRUBU su an ıtıbarıyle TUR'u tamamlamıs ve BANDIRMA'da ferıbot zamanını beklıyorlarmıs. Keyıflerı cok ıyı, hıc bır sorun yok. ( Ben olmadıgım ıcın lastık patmala olayıda olmamıs :D )Artık tur maceralarını ılk bulusmada bol bol dınlerız:D:D:D

aytek selam ayağının tozu gitmeden şu şile olayına ve hiç gitmediğin bıçkıdere etabına beklerim davetlisin soner var mehmet ser, ogün, korsan hasan o kadar,,,,,,

@Hasan TÜRKER

izinli günlerimi değerlendirmem lazım :)
xc parkuru da çok hoşuma gitti benim

ama bu son gidişimdi diyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Kudret Kurtcebe

Kudret Hocam.
Bıldıgım kadarıyla Aytekın abı turu bıtırmedı. Onlar Mustafa Hoca ve 3 arkadas daha ıznık tur'u yapıyorla. Sanırım 1-2 gun surecek.

@metin karaman

Slm metın abı. Sanada ıyı geceler. Nasılsın???

@Hasan TÜRKER

Evet KAPIDAG YOLCULARI EVE DONDULER. Kendılerıne buradan hosgeldınız dıyor ve sabırsızlıkla resımlerı ve tur maceralarını bekledıgımı bıldırıyorum. :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
kapıdağ turu bitti hoşgeldiniz evinize arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bende böyle bir tura katılırım

@Nuri Alper Ulupınar

Merhaba Nuri Abi, turumu beğenmene sevindim. Bu arada rahatsızlanan oğlun umarım iyileşmiştir.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri