Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasip Çehre

Bence cok guzel teklıf gokmen. Kacırma derım :D

Scudo
İDOnun şu işiini bi araştıralım.....eğer cart curt ederlese hiç uğraşmayalım babalar....tepkimizi şöyle göstermeyi teklif ediyorum...

ne İ.E.T.T ne T.C.D.D NE İ.D.O nede T.H.Y BİZ ÇEVİRİRİZ HER YERE....

gLOBLY yOurS.....:):):):):):):):):):):):):):)

12 misafir yaw bu saatte misafir mi olurmuş...:):):):):):):)

Herkese selam. Can abi tur harika gözüküyor. Biraz pedal az ama idare eder.
Aytek heyben bende ben cuma tatile gidiyorum,ne zaman heybeyi getireyim.
Bende çadır ve mat ta var istersen onlarıda verebilirim.Çadır 2 kişilik fakat sen ve ben gibi 2 kişi değil,normal insan boyutundakiler için.
Çok güzel bir tur olacağa benziyor.Yolunuz açık,muhabbetiniz bol ve deniziniz temiz olsun.

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ
Matım yok çadırım da büyük biraz sanki nasıl taşınır diye düşünüyorum.
DUYRULUR

Gooooooodddddmorrrnniiiinnnnnggg everybodddyyy....

Gökhan Çarşamba turuna gelmeyecekmisin???? eğer gelirsen orada alırım gelmezsen abi mecburen bi şekilde buluşup almam lazım...biletler satılmadı idodada daha yer varmış eğer biletler satılmazsa istemeye istemeye gideceğiz artık:):):):):):):):)

beyler etap için in çık in çık diyolar...eğer etap uzunluklarını biraz daha uzatırsak belki Manyas yaparız ucundan bakalım Mevlam neyler.....

Mustafa Hodja da o tarafa gelse oraddanda onlşa devam etsem eğer Çanakkale - Gökçeada yaparsa mutlak katılmak isterim ama Raif olursa kesin gitmem Yeşilköy sahilde takılırm daha iyi...

Çarşamba turuna klasik fıstıklarımla çay ayağına katılırım ama iftar olursada düşünebilirim,,,

Can Ayan ağabey naçizane olarak formalara toplu taşıma kurumlarının logolarınıda koyarmısın ama yuvarlak kırmızı çember içinde ve yasak çizgisiyle bi yerede çeviririz her yere yazabilirsiniz sizden telif hakkı istemem..:):):):):):):)

Ayhan abi ye benim bileti verirriz ona bu tur daha çok yakışır hem formasıda var ben kelaynak gibi olmayayım..:):):):):):)

Mustafa hocam,

Özelden mesaj göndermeyi beceremediğim için burayı meşgul ediyorum. Diğer arkadaşlar da kusura bakmayınız lütfen. Önce, Tek düze giyinmeyi pek sevmediğim için forma olayına pek sıcak bakmamıştım, ama şimdi fikrim değişti. Eğer hala geç kalmadıysam bende forma siparişi vermek istiyorum. Eğer bana bir hesap numarası gönderirseniz forma bedelini hemen eft yapabilirim. Uzun kol XL ve Cepli olarak :) Tekrar herkesden özür dileyerek

Ekteki linkte yer alan ilginç bisikleti de takdim etmek istedim,

Saygılar,

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri