Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Beyler turda ihtiyacımız olacak herşeyi bu listede toplayalım herkes aklına geleni yazsın listeyi başlatıyorum...

KAPIDAĞI TURU İHTİYAÇ LİSTESİ:
1. iki adet ince belli çay bardağı ( biri rakı diğeri su için )
2.

bu arada, bugun kadro koruyucular ıcın ıhtıyacımız olan tum malzemelerı aldım ( neopren kumas + cırt cırt ) numuneyı de yaptırdım. artık yarın Can abı onaylarsa ve bı aksılık olmazsa (soz vermıyım yınede) Cuma aksamı Tur'a katılacak arkadasların sayısı kadar Can abı'ye teslım ederım. Benden sıze bı kıyak olsun :D Gerı kalanınıda bayram sonrası teslım ederım. Artık bız tur'a katılmayanlarda Bayramdan sonra yenı kadro koruyucularımızı kullanırız :D:D:D

Bende geliyorum ama cantamı kaybedıp tum kartlarımı ıptal ettırdıgım ıcın netten alamıyorum bıletı :-( nasıl yapacaz hala gelen olursa 3 kısı karadan arabayla gıdelım dıyorum hem o zaman 100 tl yerıne 70er tl vermıs oluruz ve bazı malzemelerıde arabada tasırız...

@Hasip Çehre

bardağı kafana takma bi arkadaşımızın dediği gibi bardak yoksa, dolmalık biberin kafasını kestinmi al sana bardak. rakı gerekirse damıtırız üzüm bağlarından. buza gerek yok çeşmelerden akan sular buz gibi .biraz peynir yanında biraz da muhabbet varsa paha biçilmez ;) ( bu tur beni oğlumun gözünde en bi kahraman yaptı mahallede herkez öğrenmiş :rolleyes: )

@mehmet kendir

hahahahaha vaybe benim babam trek madone gibi adam sözünü hatırlattı bana ..:):):):):):):) abi iyi ki 10günlük güney turu yapmıyoruz..:):):):)

neyse ya rakımızın bardağınıda suyunud hallettiğimize göre tura çıkabiliriz....

yalnız tek sorun şu Rafaelde geliyor bunun için extradan birer ufak daha içmeliyiz ki bu adamı çekelim orada yoksa kafamızı tüler ..:):):):)

bak yine arabayı karıştırdı işin içine görüyosunuz dimi eğer tura benzin mazot karışırsa bana uymaz..:):):):):):)

Ben heybe buldum, sımdı bır cadır bıde mat kaldı artık onlarıda bı hayırseverden temın ederım,aklıma benzer bır mesajımdan sonra Mustafa hocamın 'adamın biri yolda yürürken bir nal bulmuş. ve demiş ki; geriye kaldı 3 nal ve bir at' yorumu geldı :D gene bır nal buldum:D :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri