Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Merhaba arkadaşlar,

Raif arkadaşımız baba oldu. Yanılmıyorsam dünyaya gelen evladı erkek. Raif arkadaşımızı kutlar, bebeğin analı babalı büyümesini ve hem ailesine, hem de ülkeye hayırlı bir evlat olmasını dilerim. Bebeğe 41 kere maşallah.

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294333_10150293209666122_617441121_7949665_8290000_s.jpg

@Cem Şentin
slm raif kardeş hayırlı olsun analı babalı güle güle büyütün vatana hayırlı bir evlat olsun

arkadaşlar
23 ekim pazar
edirne sprint yarışına
grup olarak girelim
lisans gerekiyor
cumartesi gidiş
pazar dönüş
(pedallayarak değil)
şöyle 10 kişi olsak AYPG formalarımızı çaksak

hava durumu
iş durumu
para durumu
işten izin durumu
eşten izin durumu

20k sprint
kısa mesafe
tam aytekine göre
bulgarlar ve yunanlılar da geliyormuş

@mustafa akman

yalnız bisiklet yani?
sprint deyince en kısa mesafe triatlon geldi birden aklıma..

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Levent_K

200 k giden pedalsörlere göre sprint
AYPGye göre baya uzun bir tur sayılabilir.
:D

gelecek misin,daha çok var ama

Kızılcık
İlk yemişini bu sene verdi,
Kızılcık,
Üç tane;
Bir daha seneye beş tane verir;
Ömür çok,
Bekleriz;
Ne çıkar?

İlahi kızılcık!

Orhan Veli Kanık

@mustafa akman

selam mustafa dost ,,aytekin gitti ismi efsane olarak her yerde konuşulmakta geçen tanımadığım adamlar bisiklet üstünde muhabbet ediyorlardı sahilde önümde gidiyorlardı biraz yaklaşınca yav dedi biri, sen dedi aytekin erzanı tanıyormusun öteki yok dedi yav dedi adam bi günde 19 saatte 400 km yi devirmiş ,içimden dedim şu adamlar ile tanışayım ama birden düşündüm sahilde aytekin yanımda olsa idi onun için ne gurur verici bi olay olurdu diye düşündüm evet mustafa dost aytekin internete artık giremiyecek ...anladığım kadarıyle ....internet kafelere rağbet ediyor bazen ama çok gürültülü imiş....ev olayından sonra yeni bir kampanyadan bence uydu nete girse kampanya başladı çünki,,,,,kambersiz düğünün hiç bi anlamı benim için kalmamıştır ,,,

@Kudret Kurtcebe

gerçekten kötü oldu
arada bir dalga geçiyordu ama
mesajlarındaki zeka parıltısı gözlerimi kamaştırıyordu
sahada bazen görüşüyoruz
telefonla da
ama
forumda da olsaydı keşke

@Cem Şentin

Bayılıyorum bu foruma her şey çok hareketli hızına yetişemiyorum bir gün girmedim bak akşamında baba olduğumu öğrendim:D Foruma girmesem haberim olmayacaktı:D Dostlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim dayı oldum, Allah baba olmayıda nasip eder inşallah, Cem bak Mustafa abiye pası verdin oda boş kaleye golü attı:D :D :D

@mustafa akman

@mustafa akman

Mustafa hocam... Forma sipariş edebiliyor muyuz? Yoksa geç mi kaldık?

@Burak KURU

hosgeldın burak. nerlerdesın yaaa daha once gelmen gerekıyordu gec bıle kaldın. hadı hızlan bırazda arayı kapat :):):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri