Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
nuricim allah acil şifalar versin kardeşim,
bugün sizin için dua edelim ,bütün gruba sesleniyorum.
bir ihtiyaç varsa hemen foruma yaz.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@mehmet kendir

Gittim sabah bizim ihtiyarları buldum bir ağaç altına sığınmışlar birinin şekeri düşmüş, birinin tansiyonu çıkmış diğerin nemden romatizması tutmuş, neyseki gittimde topladım geldim hepsini, bir daha yanınızda kimse yokken o kadar uzaklaşmayın ihtiyar tayfası sizi :D :D :D

Tam ihtiyarlardan ayrıldım bakırköy sahilde Koreli bir gezgin arkadaşa rastladım, hemen türk misafirperverliği ile biraz misafir edip yolcu ettim.. Eleman Kanadadan bisikletle Türkiyeye gelmiş burdanda uçakla Japonyaya gidecek... El oğlu neler yapıyor bizim ihtiyarlarda çocuk parkında biniyor sonra komalık oluyorlar :D :D :D

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@Hamdi Karabacak

sağol hamdi abi iş ve yaz ayları bizde çoksıkı geçiyor nöbet çok karışık dek gelmiyor:D :D

@Raif Korkmaz

valla adama helal olsun. takdır vede tebrık etmek lazım.
senıde tebrık ederım raıf abı Türk mısafır perverlıgını bır kez daha gosterdın...

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Hasan TÜRKER

Sağol kardeşim onlarda Korede Gürkan Genç kardeşimize çok iyi davranmışlarda Türkleri severler, ama bu msjda asıl bahsedilmesi gereken bizim ihtiyarların olağan üstü performansıydı oda korelı kardeşimizin gazabına uğradı, bunlar yaşlı laf dinlemiyor sizden ricam bir daha yalnız bırakmayın :D :D :D

@Raif Korkmaz

öğlen güneşi seni fena çarpmış Raif biz dönerken sen yeni gelmiştin ama kıyamadık sana... Bizim turumunuz üstüne sana kıyamadığımız için bir tur da seninle attık. Hatta istersen akşam yine bir tur daha atarız yani... Hadi biz yaşlıyız unutkanız, sana ne demeli??? Kafanda olmayan kaskın için "kafamda ya abi" demen de enteresandı yani... biz bisikletlerin bakımını yaptık, seni de bekleriz...

Millet bu gece 01.00 de Truva turizm ile Çanakkale ye gidiyorum. Oradan işallah Altınoluk , Akçay ,Ayvalık ,Dikili ve Çandarlı yapacağım. Dönüşde Balıkesir Bandırma yapabilirim. Cuma dönmeyi planlıyorum. Ben yokken kendinize iyi bakın.

bir de Mustafa hocamın dediği gibi resim tekrarı yapmayalım.

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

hayırlı yolculuklar gokhan abı. kendıne dıkkat et. allah yolunu acık etsın, bacaklarına kuvvet versın...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri