Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasan TÜRKER

sevgili kardeşim
karada forma yapalım diyenlerden ses yok
insanlar sanıyorlarki bu işten para kazanıyoruz
oysa sadece abilik yapıyoruz

benim zaten formam var

demsporda 1133 nolu mustafa akman adına kayıtlı forma tasarımı AYPG klasik formasıdır
minimum 5 kişi olma kaydıyla yapabileceklerini söylediler. kdv hariç 75 tl
belkide diğer üyeleri uzak tutan 75 tl olmasıdır ki haklıdırlar da

yeni tasarım bu idi
(gene kendimi tutamadım değil mi)

http://img29.imageshack.us/img29/8721/aypgformabar2.png

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mustafa akman

Abi kimsenin böyle birşey düşüneceğini sanmıyorum sen ve Can abinin sayesinde çok güzel formalarımız oldu ve her etkinlikte gururla giyiyoruz...
Kendi adıma yeni formaya sıcak bakmamamın nedeni öbür formamız bile daha yepyeni dururken yeni bir forma almak gereksiz geliyor ama yeni katılan arkadaşlar alabilir, yaz sezonunda olduğumuzu düşünerek Can abinin kendine özgü çizimleriyle tişört yaptırırsak ben alırım hem daha ekonomik olur...

@Raif Korkmaz

ben de kışlık yaptırma taraftarıyım
ama karada hani formamız diyenler var
sen onlardan değilsin

her ne ise

can"ın en son çizimi çok çok güzel
onu da tishirt almak isterim

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Mehmet Ergene

turlar genelde normal tempoda yapılıyor. ve herkes bırbırınız beklıyor.

@mustafa akman

Bende kımsenın oyle bırsey dusundugunu sanmıyorum mustafa hocam. Netıcede sen ve can abı grup ıcın bıseyler yapmaya calısıyorsunuz. Ben forma ıstıyorum. Ama grupla bırlıkte olucaksa guzel olur. Yoksa benımde ıyı kotu bır formam var. Kıslık yada yazlık olması benım ıcın sorun degıl. Dun de bır mesajda soyledıgım gıbı arkası ceplı olsun yeter :D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@erkut oktay

20:00 tekzen yada 20:15 zeytınburnu sahıldekı gelık karsısı(bakırkoydekı gelık degıl)

@erkut oktay

Aytekin abi ve Hamdi abide gelebilir illaki gelen birileri olur kimse gelmesede iki kişi gideriz sende gelmezsen ben tek giderim :D

Bu akşam iş çıkışı bir işim var. Eğer ki yetişebilirsem bende size katılırım. Gelebilirsem Karaköy ışıklarda sizi bekliyor olurum. Yetişemezsem de siz devam edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Raif Korkmaz

sevgili raif karada görüşemedik
kaç zaman oldu
http://img1.loadtr.com/b-321962-yeni_elli_T%C3%BCrk_liras%C4%B1_50_tl_%C3%B6n_y%C3%BCz.jpg

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Raif Korkmaz

bende katılıyorum. yarın kı turda farklı bır rota yapsak daha ıyı olmaz mı?
belkı bogaz fılan olabılır. tabı cogunluk ne derse o olur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri