Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu arada gecen hafta yolda aypg grubunuza denk geldik bakırköy sahilinden el ettik zil caldık ama duyanınız olmadı floryada yakaladık :) yanınızdan teğet gectik siz kendi aranızda bir grup olmuşsunuz sanırım ? biz öle anladık

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Scudo
@önder aşık

bence yanlış anlamışsınız bence sizde hemen katılmalıydınız araya girip sohbete gelmeliydiniz :) bir dahakine bekliyoruz ayrı ayrı olmaz

• Beğen
17 temmuz pazar

levent k. nın yüzme yarışı var.
yarış kuruçeşme de.

ben gideceğim.

gelmek isteyen olursa,
pazar sabahı 07.50 - 08.00 de petrol ofisinde olurum.

haşimin dediği gibi 08.00 i bir geçe babamın oğlu olsa beklemem :eek:

gelen olursa/olacaksa/olmayı düşünürse/ haber versin.

sahilden kuruçeşme

alternatif olarak
trenle sirkeci, sirkeciden kuruçeşmeye pedal

@can ayan

Trende bisiklete izin veriyorlar mı? Ben az önce tcdd'yi aradım, bisiklet almadıklarını söylediler.

• Beğen
@can ayan

abı hem levent abıye destek olmak ıcın hemde senın fotograf deneyımlerınden yararlanmak ıcın orda olmak ıstıyorum. ınsallah bı aksılık olmaz. gelırsem eger 8 de kesın PO'da olurum... ;)

Yarınki boğaz yarışına tum dostları beklerim.
Bir aksilik olmaz ise, inşallah geçen sene olduğu gibi bu sene de sağ sağlim biterebilmeyi ümit ediyorum.:rolleyes: :)

Bisiklete binecekler içinde pazar sabahı güzel bir parkur güzergahı Bakırköy-Kuruçeşmeçme.:in:

@Levent_K

abı gelıcem demıstım ama maalesef acıl bı ısım cıktıgı ıcın gelemıyecegım. sana basarılar dılıyorum. emınım bıtırırsın. kalbım senınle olacak. tekrar ozur dılerım.
basarılar dılıyorum.

@Levent_K

Sabah yolcum vardı gelemedim şu saatlerdae boğazın sularıyla boğuşuyorsundur, haberlerini bekliyorum
Bu saatten sonra ancak Yeşilköye iner m2 ye 35 insn düştüğü denizlerde güneşlenirim bisikletimin üstünde kırmızı beyaz band olur gelmek isteyenlerle orada görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
gökhanla sabah 730 gibi merterden hareket ettik
kuruçeşmeden geçerken yüzücüleri gördük
levent baya üçgen vücut olmuş
yakışmış

biz devam ettik
bebekde çay içtik
09 15 de geri dönüşe geçtik
10 10 gibi dönüşü tamamladık
10 da evde olma mecburiyeti (malum sebeplerden) dolayısı ile ortalam 30 falan oldu

hoş bir turdu

gökhan ve ben de
kısmet olursa
pazar günü triatlona gireceğiz
sitede ayrıntılar var
AYPGyi temsil etme birinci hedefimiz
keyif alma
vs vs
herkese iyi gecele

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri