Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Raif Korkmaz

köfte bahane
muhabbet şahane idi
benim ufak delikanlının gönlünü nasıl kırıp da gezeydim

ama gaza gelmiş durumdayım
biline

Allahtan hayırlısı

sistemi değiştirdim
XT arka
XTR ön
lx aynakol
xt vites kolları
özel fren kolu ve telleri
9lu ruble deore ve zincir

bisiklet kadar para verdim

@Raif Korkmaz

Gönder güzel kardeşim. İçimiz açılsın. Sıkıştık kaldık yüksek binaların arasında.
Aslında lafımız Mustafa abi'ye değil kendimize. Bakalım tur fotolarına özenelim.
Eksikleri tamamlayıp yola koyulalım. Basalım pedallara.
Açalım nefesimizi. Değelim toprağa. Hissedelim fıtratımızı.
Şükredelim nimetlere.

Sevgiler.

Akşam napıyoruz....?????????

Küçük kızkardeşim ( ablam ) bu sabah Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde ameliyat oldu ( Rafael şahit sabah onla gittik hastaneye ) diğer kız kardeşimde onun yanıda hastanede kalıyor evde bakmak zorunda olduğum biri 11 diğeri 71 yaşında iki çocuk var o yüzden Cumartesi İznik bana uymayacak ama Pazar küçük bi ihtimal gelebilirim...( dayanılmaz teklifler olursa...)
bu akşam bana gelin isterseniz çatıda mangal olabilir...ama ışıklandırma yok fazla....
Florya çay içtiğimiz çay bahçesi olursa oraya gelebilirim akşam veledle luna parka gideceğiz oradan çay bahçesine geçebiliriz sizin geldiğiniz zaman....

not: adam gibi nereye gideceğinizi yazınız....

@mustafa akman

bendeki verilere göre Cumartesini Pazara bağlayan gece yağış olacak sabah açık olursa kurur...
Sabah yerler kuru olursa çıkarım...camping kısmet değilmiş...

gemici gibi olduk ne demek....bende rüzgar araştırması yapayım dedim rüzgarı denizlere göre veriyolar....:boese157: :boese157: :boese157:

25km de 700-800 kalori yakılırmı yaw....:eek: :eek: :eek:

Gelen giden kim. Niye kimse bir şey yazmıyor. Ben bu akşam galiba yalnız başıma bineceğim gibi duruyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri