Bende var abi ben göndereyim doya doya bak Mustafa abiyi gaza getirme yağmurda çamurda Mustafa abıde o gun kofte yerıne turu tercıh etseydı onunda olacaktı fotoları
Gönder güzel kardeşim. İçimiz açılsın. Sıkıştık kaldık yüksek binaların arasında.
Aslında lafımız Mustafa abi'ye değil kendimize. Bakalım tur fotolarına özenelim.
Eksikleri tamamlayıp yola koyulalım. Basalım pedallara.
Açalım nefesimizi. Değelim toprağa. Hissedelim fıtratımızı.
Şükredelim nimetlere.
Desen misafirsin iyi o zaman ilk turunda çaylar kuru pastalar senden.
Tam adresi biliyormusun sonra bulamadım deme.
Kask, eldiven, ışıkları takmayı unutma.
Küçük kızkardeşim ( ablam ) bu sabah Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde ameliyat oldu ( Rafael şahit sabah onla gittik hastaneye ) diğer kız kardeşimde onun yanıda hastanede kalıyor evde bakmak zorunda olduğum biri 11 diğeri 71 yaşında iki çocuk var o yüzden Cumartesi İznik bana uymayacak ama Pazar küçük bi ihtimal gelebilirim...( dayanılmaz teklifler olursa...)
bu akşam bana gelin isterseniz çatıda mangal olabilir...ama ışıklandırma yok fazla....
Florya çay içtiğimiz çay bahçesi olursa oraya gelebilirim akşam veledle luna parka gideceğiz oradan çay bahçesine geçebiliriz sizin geldiğiniz zaman....
bendeki verilere göre Cumartesini Pazara bağlayan gece yağış olacak sabah açık olursa kurur...
Sabah yerler kuru olursa çıkarım...camping kısmet değilmiş...
gemici gibi olduk ne demek....bende rüzgar araştırması yapayım dedim rüzgarı denizlere göre veriyolar....:boese157: :boese157: :boese157:
mustafa hocam kadro ve frenleride değiştirelim olsun bitsin değişmedik onlar kaldı galiba.
yeni versiyon bisikletin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan