Selamlar Aypg,
Bugun bady antremanımdan sonra havanın güzel olmasına aldanarak,bisiklete binip sahilde biraz zaman geçirmek istedim...
Florya karakol'dan dümdüz istasyon yolundan ilerledim, orman girişine 300 metre kala yaklaşık belediyenin unuttuğu 10 cm'lik cukuru farkedemememden dolayı bisikletten düştüm.
Dizler,dirsekler sağ arka kol epey çizildi, belin sağ tarafında genişliği 4 cm uzunluğu 3 cm sağlam çizikler oluştu en önemliside hiç birşey olmayan sol kolumun kilitlenmesi oldu kaslar kasıldı bılegımı oynatamıyorum ve dırsekten kilitlendi açılmıyor kolum, aylarca spora verdiğim uzun emekler sonucu kucucuk cukurun açtığı büyük caplı hasar beni bisikletten soğuttu,bir daha türkiye cumhuriyeti sınırları içinde tek bir dahi pedal çevirmemeye karar verdim...
Kendinize dikkat edin,artık yuruyerek yada araç ile sizi görmeye geleceğim.
En çok zoruma gidende istanbuldan bodruma git hiç bişey olmasın, uludağ'ın zirvesine t5ırman yine hiç birşey olmasın aptal insanların kapatmayı unuttuğu kucucuk cukur benı bu ulkede bu spordan uzaklaştırsın.. biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın herkeze sağlıklı ve güzel günler dilerim
Sevgilerle Sefa Yıldız