Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gemlik - Yalova arası anayolu güvenlimi acaba arkadaşlar ? Bugün sahil yolundan gitmek yerine anayoldan gidicem gemlikten yalovaya. Hemen yardımcı olursanız iyi olur akşam 19:30 da feribotum var.

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Scudo
@Emre Nalbantoğlu

Emre rahatlıkla o yolu kullanabılırsın hıc bır sorun olmaz yer yer oldukca genıs emnıyet serıtlerı var

• Beğen
selam mustafa dostum....
herşeyden önce beni davet ettiğin için çok teşekkür ederim..ayrıca köfte fena değildi...yalnız bu tip aksilikler olacak dua etki zincir daha ilk rampada attı ......ve gerisin geri onca yolu döndük ama kızderbentte olsaydı o dağ başında resmen kamyona koyacaktık bisikleti ve merkezden uzak yerlerde bisiklet tamircisi yoktur .....
bu turdan çıkartılcak en başta dersler şunlar
1- iç lastik alınacaktı yedek
yama işi yolda uzun sürer ve vakit kaybettirir....
2- mustafa dost bi ara seni uyardım rampada vites değiştirme diye fakat sonra dik bi rampa geldi ve orda gene vites değiştirince olan oldu vites geçmedi asıldın ve zincir koptu......

olan cana olmasın bisiklete olsun yalnız ben sana sormayı unuttum tabi bisiklet kaç kilo diye 15 kilo çok fazla mustafa dost o bisiklet ile 118 km biraz zor gelecekti sana, ayrıca bence 2. el bi bisiklet alabilirsin bu da sana en fazla 1500 ytl mal olur daha iyi bi bisiklet sahibi olursun bence o kron uzun yolda seni yorar fakat o bisiklete çok fazla yeni kompenant takmanda pahalıya mal olur slx ayna kol dünya para lx ruble xt aktarıcı ön ve arka dünya para bunlar lx fren sistemleri iyi sayılır ayrıca slx fren sistemleri dünya para tutacak en iyisi yeni bisiklet almak ...
evet aytek ile telefonla konuştuk minibüs ile gelin dedi ama bi kere motivasyon bozuldu mustafa dostu bırakmadan bu turu tamamladım takım kaptanlığı görevimi yerine getirdim mustafa dostum yalnız bi yere gitme gördüğün gibi bi şey olur zincir kopar ekipsiz hiç bi yere gidilmez.....
başta güzel başlamıştık tavşanlıdan aytek ve onur gidecekti biz çabuk ulaştık atatürk caddeye ve birinci camiyide bulduk herşey iyi gidiyordu ama eğim biraz çok dikti orda gitti zincir ....
evet tavşanlıda zinciri yaptık ve dedimki yalovaya ordan bi göl kenarına dedik sonra yalovaya döndük fakat sağ kolda iznik köfte ci vardı ama yusuf köfte gibi değildi sonuçta iznik köfte diye daldık yalnız kaymak acaipti valla bi fişeklediki beni evet bi daha kaymak yemek lazım .....mustafa dostum dönelim dedi yalovadan sonra tamam dedik ve birlikte birbirimizden kopmadan yalovaya geldik ve pendik e ben ,mustafa dost yenikapıya yöneldi tekrar her şey için teşekkür ederim mustafa dostum mala gelsin cana gelmesin....

Selamlar Aypg,

Bugun bady antremanımdan sonra havanın güzel olmasına aldanarak,bisiklete binip sahilde biraz zaman geçirmek istedim...

Florya karakol'dan dümdüz istasyon yolundan ilerledim, orman girişine 300 metre kala yaklaşık belediyenin unuttuğu 10 cm'lik cukuru farkedemememden dolayı bisikletten düştüm.

Dizler,dirsekler sağ arka kol epey çizildi, belin sağ tarafında genişliği 4 cm uzunluğu 3 cm sağlam çizikler oluştu en önemliside hiç birşey olmayan sol kolumun kilitlenmesi oldu kaslar kasıldı bılegımı oynatamıyorum ve dırsekten kilitlendi açılmıyor kolum, aylarca spora verdiğim uzun emekler sonucu kucucuk cukurun açtığı büyük caplı hasar beni bisikletten soğuttu,bir daha türkiye cumhuriyeti sınırları içinde tek bir dahi pedal çevirmemeye karar verdim...

Kendinize dikkat edin,artık yuruyerek yada araç ile sizi görmeye geleceğim.

En çok zoruma gidende istanbuldan bodruma git hiç bişey olmasın, uludağ'ın zirvesine t5ırman yine hiç birşey olmasın aptal insanların kapatmayı unuttuğu kucucuk cukur benı bu ulkede bu spordan uzaklaştırsın.. biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın herkeze sağlıklı ve güzel günler dilerim

Sevgilerle Sefa Yıldız

Geçmiş olsun Sefa,
Sen yine dayanamaz binersin bisiklete,
biraz dinlen.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Sefa Yıldız

Gemiş olsun Sefa kardeşim, bu gün hepimiz için kötü geçti sanırım :mad:
Sen düşmüşsün,Mustafa abi haftalardır planladığı İznik turunda zinciri kırıldığı için kötü bir gün geçirdi,
Bende bu gün ilk ciddi düşüşümü yaptım:mad: Sahilde giderken önüme birden çocuk fırladı ve aniden ön freni sıkınca
tam bir takla attım sol el bileğim şişti ve çok canım sıkıldı,ama senin bisiklete binmeyecem demen bütün bunlardan daha üzücü kardeşim.
Tekrardan geçmiş olsun...

@Raif Korkmaz

dostum raif, sanada geçmiş olsun sefayada ve tabi mustafa dostada avrupa pedal üyelerinin etrafında bi uğursuzluktur gidiyor ....
evet havalar ısındı artık bundan sonra acısını çıkaracağız .....aytek ve onur dost sağ salimen herhalde varmışlardır henüz yoldalar galba trende olabilirler ,aytek mesaj atar .....
mustafa dostum gitmek istedi ama ben engelledim çünki çok vakit kaybettik buda gece yarıları eve varmak demekti bunu açıkça istemedim ve turu noktaladım dediğim gibi mustafa dostun yeni bi adet bisiklet alması lazım en kısa zamanda ....bu bisiklet haddinden fazla ağır...elimle bi ara kaldırdım adamı yorar o bisiklet......uzun yollara mümkünse 12 kiloluk bisiklet ile gitmek lazım ....

sevgili dostlar
daha dikkatli olarak binmeye devam edeceğiz
ancak
şehir içinde bienmek işkence halini aldı
pazar günü iznik dönüşü beni ençok yoran
yenikapıdan bahçelievlere dönüş oldu
milyon tane dangalak nasıl olur da bir araya toplanır
Allah rızası için
bir kişi de yok mudur ki
"burası bisiklet yolu
yolu açık tutalım"

ama
yağma yok
dönmek yok

İznik turu özeti budur

herşey güzel başladı
0530da kalktım.
günlük 5 defa yapılanla başladık
ama biraz hızlı oldu

araba ile bastık haydarpaşaya
aaa kaptan kudu orda
hoş sohbet Aytekin geldi.
derken Onur

Gebzeye gittik
arabalı vapur(ne demekse arabalı vapur)Topçulardan sola dönüş
10 k sonra sağa rampaya vurduk
2. rampada zincir koptu
gerisi resimlerde
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bir yakınımın kalp ameliyatı olacak küçük kızı için AB rh+ kan verebıleceklerın bana ulaşmasını rica ederim. Hastane beylikdüzündedir. Ameliyat haftaya salı...

• Beğen
Kan vermek çok önemli,
kan verildiğinde alınan kartla, daha sonra kan lazım olnca bulmak daha zahmetsiz olabiliyormuş.

• Beğen
@Raif Korkmaz
Raif bey geçmiş olsun.Yarın kan vermeye gelebilirim bana hastane adını ve size ulaşabileceğim telefon numarasını yazarsanız yarın öğleden sonra gelirim.Size haber veririm.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri