Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
hafta sonu iznik kamp diyorsanız araba ile gidin bence ,accuya göre dört saat yağmur var iznikte valla arkadaşlar nasa uyardı bu yağmurlar radyoaktifli ,
bulutlar ile temasa geçti radyoaktif sızıntı ve rüzgarlar ile bulutlar ile her yere ulaşacak bu radyoaktif ,100 lerce sene kalacak dünyada, bundan sonra dünya nüfusu kanserden kırılacak ,akla zarar bazı beyinler daha hala türkiyede nükleer enerjiden bahsetmekte, işin kolayına kaçıyorlar işin en masraflı olmayan temiz enerji dururken bilsinlerki bu projeye onay verenlerin çocukları radyoaktiften ölecek ,yakında bela kapıda ...japonya olayı bütün dünyaya yayıldı ve şeytan geliyor yolda ...............nasa uyarısını dikkate almak lazım yağmur görünce deliğe kaçmak lazım artık ......................

Herkese merhaba.Bisiklete yeni başlayan birisi olarak yavaş yavaş kısa sürüşler yapmak istiyorum.Yenibosnada ikamet ediyorum.Bu civarlarda bulunan pedalseverler varsa birlikte pedallamak turlara katılmak isterim.Hepinize kazasız keyifli sürüşler dilerim.

@mustafa akman

mustafa hocam.....
bu işin şakası yok artık yağmur olunca hemen arazi olun hatta evden dahi çıkmayın, geliyor yağmur bulutları ve radyoaktifli ...su ile karışan radyoaktif deriden nufüs edecek, su yolu ile çok iyi korunma olursa lafım yok bu nedir su geçirmeyen eldiven, kafa bölümü ...pantalon ayakkabı hiç bi yerden su yememe olayı ....işin şakası artık yok ölüm geliyor......................bu uzun zaman sonra ortaya çıkacak tabi ,deri kanseri yada başka bi kanser vakası.................
açıkçası bu pazar ben evden dışarı çıkmayabilirim ....yağmur olursa tabi..........

@ErdiBuyuran

Hoşgeldin Erdi,
Buradan buluşmaları takip ederek bu guruba katılabilirsin.
Bisikletin hayırlı olsun, kaskınıda almışsındır inşallah..

Bu akşam varım.
Yarın Akşam yokum,
Haliçte 19:30-20:30 arası kürek antremanı olacak. Meraklısına:D :D

Aksama tur varmı ? Eger olursa uzun bır tur yapalım halıc falan.

@Levent_K

Abı arada sende bulusmaları takıp etsen ıyı olacak yarın aksam kımse yok zaten tur bu aksam :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Raif Korkmaz

Bu akşam varım.:)
Bu akşam termosumda çay gelirse, bisiklet taşıyıcı ok yanında da çay kaşığı hediye.. :D

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
@Kudret Kurtcebe

Bizim memlekette siyanürlü suyu içerler bakın ben içiyorum deyip milletin de günahına girerler. 3 tane duvar örmeyi beceremeyenler nükleer santral yapalım diyor şimdi.

Rüzgar ve güneş enerjisi bize %80 oranında yetecektir.
Evlatlarımız torunlarımız için birşey yapmak gerekli çok büyük çevre felaketi gelmek üzere.

Sizin de bu duyarlı tavrınız ile gençlere örnek olmanız beni bir nebze olsun umutsuzluktan çıkarıyor...;)

sabah atılan mesajlarım kayboldu forumda sorun devam etmekte aytek in mesajı gitti benim gitti bu arada bu iznik için mustafa dost ne diyor...
evet mustafa dostum foruma, biliyorum meşgulsun şu ara ...

forum kapanınca hayat damarımız kurudu

benim ufak delikanlı ateşlendi
okuldan eve geldi
hanım dünden rahatsız

onları yanlız bırakmasam iyi olur
sonra ciddi muhalefet yaşarım

hafta sonu bakalım mevla neyler
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/174861_217367124947543_4603790_q.jpg

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
iyi akşamlar arkadaşlar, 8-30 da merterden ayrıldım ve bp de 9-10 kadar bekledik. kimsler yoktu. borucu kardeşlerime sevgilerrrrrrrrrrrrr.

• Beğen
Tepkiler: Onur251
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri