Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasip Çehre

walla süpersin
seni takipte zorlanıyorum
Yazar olsaydın
selahattin Duman"ın koltuğu sallanırdı. :)
yazdıklarından keyif alıyorum
dumur seyehatllerine davet gerekmez
bir de bu konu öyle bir şey ki
hani "kırmızı" içmeye gidelim diye insan rahat diyebiliyor
ama
(link) binelim denemiyor

biz sadece duruşumuzu belli ediyoruz

arada
nefis çay diyerek alternatifleri kısıtlıyoruz

kimseyi de rahatsız etmek istemiyoruz

21. yüzyılda herşey o kadar aleni olduki
herkes herşeye o kadar kolay ulaşıyorki
gerçekten davete gerek yok

ama
şu dakikadan sonra
seni davet etmek bana
vacip oldu
davete icabet etmek ise
davetten bir gömlek üsttedir

Scudo
sayın baylar buarada malum hafta sonu programı hakkında son görüşmelerimizi yarın akşam yapalım ve karara bağlıyalım ve programı bozana para cezası verelim havuza atalım parayı...:):):):):):) yani bana ..:):):):):)

@Raif Korkmaz

valla ben bu yüz yılda bi çacık olacağını düşünmüyorum hatta cacığa sarımsak bile olacak gibi görünmüyor o yüzden diyorum ki...
bana bir ben lazımım birde yaradan.......!!!!!!!!

sevgili avrupa pedal grubu......
evet keyif grubu olmak daha güzel.....
bazen düşünüyorumda bir tur yapılırken örneğin şileye 8 saatte gitmek yada 12 saatte gitmek ne fark var diye düşünüyorum.................
8 saatte durmadan kısa mola ile gitmek bana zevk vermişti ama öteki türlü temmuz sıcağında dostlar ile gittiğimde 12 saatte bitti tur......ikisi arasındaki farkın ne olduğunu anladım tabi .....yalnız bana sorarsanız bence ikiside zevkli önemli olan keyiften zevk alanların bu forumda çok olması.............yani lay lom lom u herkez seviyor bu da doğal.......
mangalı herkez seviyor bu da normal sonuçta şunu düşündüm .....para var aslında 50.000 yuro bankada söylemesi ayıp sigortamın dışındaki para
yaklaşık 2 ile çarparsak 100 milyar ama bu para gelecekte 70 e geldiğimde hastalık mastalık olayları için sigorta parası zamanla o para daha da büyüyecek tabi......ne ssk lı nede bağkurluyuz nede emekli sandığı....
mecburuz o paraya dokunmamaya ....
evet 18.000 yuroya hem bisiklet pinarello dogmayı toplayarak hemde o bisiklete uygun pro malzemeleri alacak paraya sahibim....
ama formada kalmamak ve de bisikletin hakkını vermek için antreman yapardım tabi ama sonuçta şunuda düşünmekten kendimi alamıyorum yav bize paramı veriyorlar performansımızı yükseltmek için insan ne diye performans yapar ...
ya olayın zevkine varmıştır yada korkuyordur rakipleri onu geçecek diye bana sorarsanız iki olayda güzel hem lay lom lom hemde antreman ama anadolu yakada yalnız kaldım artık......artık bundan sonra dostlarımın turlarında arka takım kaptanlığı yapacağım ama ne zaman ciddi ciddi bi antreman olayı olursa gene yaparız tabi ....ama pek kimsenin böyle bi derdi yok bunuda gayet normal bulmaktayım....evet bu pazar gene arka takım kaptanıyız offroadlarda enver dost sağolsun bana bisikletini verecek 9.250 gram toprağın anası bu bisiklet ....

çarşamba akşamı katılımcı listesi.
tekzen hareket 20:00
gelik po hareket 20:30
bu arada bundan sonra turlara katılacağını yazan, borucu haşimi gören varsa
haber versinde bu akşam oda gelsin.
avatardaki kardeşimiz Tur 2011 de bisiklet yarışındaki Konya Torku dan Eyüp Karagöbek
1.süleyman
2..............

@nighteagle1

Çok üzüleceğinizi bildiğim bir haber veriyim malesef bu akşam tura organize olamayacak gibi gözüküyorum. Pazar günü benim leftiye nazar değimiş heralde sabah işe gelmek için bineceğim zannettiğim bisiklete binemedim, lastik yanağı yırtılmış heralde havaalanı dönüşü dallama taksici yüzünden oldu.Her şer de bir HAYIR vardır diyip bari düz lastiğe geçip SPD pedallarımı da takıyım diyorum buda biraz zaman alacak şimdilik size iyi eğlenceler.Raif ve Gökhan mangal yaparsanız benimkinide yiyin aklım orda kalmasın.Çokta arkamdan atmayın belki gözümü karartır yedek bisikletimle gelirim.:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri