Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
abiler bi bakayım bu akşam ben. bir de jant tellerine takılan bir çeşidi var bunların. sibopta tak çıkart tan daha kolay olur onları takıp çıkartmak. ondan da olacak. çarşamba turda onu da getireyim. daha mantıklı geliyor o çeşidi bana.

(link)

http://i.imm.io/5y8p.png

mustafa o gönderdiğin linkteki vatandaş türkiyeye göndermiyor, bu da göndermiyor ama göndereni bulunur.

bunların '' A.Y.P.G PEDAL GURUBU '' yazanıda olacaktı bir Amerika menşeili sitede görmüştüm sanırım linki hatırlarsam atarım bi Amerikayı karıştırın bulursunuz...:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):)::):):):):):):):):)

@mustafa akman

Sayın hocam sen beni yazarken görsen bi daha tiyatroya gitmezsin..:):):):):):):):):):):):):):):):)

buarada burada açıklamayacaktım ama sen beni tek bir harf için cümle aleme rezil ettin...:):):):):):):):):):):):)

bende senin Pazar sabahları manevi huzur turlarına davet etmemeni hesefle karşılıyorum hocam Yunanlardan bile özel davet alıyoruz senden gık yok hocam ne olur bizimde elimizi tutsan bi vesile olsan evet yol bisikletine biniyoruz ama doğru yoldamı gidiyoruz yanlış yolda mı onu bilmiyoruz bırakalım noktayı virgülü yatırımımızı yapalım ne demişler dünyada performans ahiretteiman....:):):):):):):) bunu biraz düşünseydim daha kafiyeli hala getirebilirdim ama aceleye geldi idare edin..:):):):):):):):):):):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri