Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ben size demiyor muyum
hasibinizi değil nasibinizi bekleyin diye

sevgili kardeşim
izni bu hafta alamadın
demekki haftaya(3 nisan) iznin tamamdır
yine de sağlık olsun
gerisi gelir

kudret bey abi ile ikimiz de olsa gideceğiz
o beni çeker

bahsettiğin yolu sevdim
hani camisi de var ya

ben yolun yolcusuyum
recep de galiba bileti aldı??

@mustafa akman

eyvallah mustafa vallada billada haydarpaşada dikileceğim haftaya şimdi hava durumuna baktım ...iki kişi gideriz aytek gelir gelir

:) :) :D :D

onurun imtihanı var onun olmaması bende büyük boşluk yaratacak evet nede olsa voltran 3 lüsü idik ve de güzel günler yaşadık zor etaplar ile dalga geçtik....evet gene onurla olacağız imtihan önemli istikbal önemli ben hep çaktım zati okuyamadım 7 senede liseyi bitirdim çok kötü bi öğrenciydim...

:D :D :) :) :) :)

evet hava şimdilik iyi 3 nisana vede inşallah bozmaz kesin durum 2 nisan cumartesi akşamı belli olur öyle sağnak mağnak olacağını zannetmiyorum 4nisan günü yağmur var tabi nisan ayındayız yağmurlar olacak yalnız bu nisan ve de mayıs aylarını değerlendirmek lazım ,mayıs sonları fena halde sıcaklar geldiği zaman haziran tenmuz ve ağustosda hiç kimse soyunmaz iznik e su düşene ....

:( :( :( :( :(

evet tekrar döneyim pes 2009 a yaşasın ps 2 ben ispanyayım yiyorum valla avrupa takımlarını .....neymiş bu ispanya be....

:D :D :D :D :D :D

@GokmenOzyurt

gökmenim köprünün ÜSTÜNDEN çok sular aktı
sen yine hazır ol
ama tur 3nisanda

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi, İznik'ten dönüşte Eskihisar'dan çıkıp Gebze'de banliyöye binmeyebilirsin. Eskihisar'dan yukarı çık, 4 yol ağzına geldiğinde Gebze İstasyonu'na ve Darıca'ya giden soldaki yola sap, 500 m düz gittikten sonra istasyonun aşağısındaki yola sap, 6 km gittikten sonra Darıca'nın Fatih Mahallesi'nde Bayramoğlu'dan gelen yolla buluşacaksın. Orada sağa dönüp Çayırova'da E5'e çık. E5'e çıkarken doktora yaptığım okulun ve okula giderken kullandığım Fatih İstasyonu'nun yakınından geçeceksin.

@Levent_K

Abi kesinlikle seninle aynı fikirdeyim, her zaman söylüyorum kar yağsın gelirim
ama yağmurdan hiç hoşlanam, yapacağımız faliyet açık havada yağmurda
nasıl olacak ben anlamadımki? Benim fikrimde yağmurlu olacaksa ötelemekten
yanadır...

@mustafa akman

Mustafa Abi, bu şiiri Yeni Türkü, 1990'da çıkardıkları Vira Vira albümünde söylemişti. Besteleyen de grubun kurucu üyesi olup ta 1991'de gruptan ayrılan Selim Atakan'dı. O dönemki Yeni Türkü kadrosu şöyle:

Derya Köroğlu: Akustik ve elektro gitar, perküsyon, vokal
Selim Atakan: Piyano, klavyeli çalgılar
Tuğrul Bayrak: Bas gitar (Şimdi eskiden Yeni Türkü'nün 1980-1989 ve 1992-1997 arasında üyesi olan Fuat Oburoğlu'nun lideri olduğu Durup Dururken'de bas gitar çalıyor)
Murat Buket: Ud, geri vokal (1980-1997 arası grubun üyesiydi, daha sonra İnce Saz'ın ilk 3 albümünde yer aldı)
Cengiz Onural: Kemençe, klasik gitar (1985-1997 arası grubun üyesiydi ve bu sürede grubun bazı şarkıların sözünü yazmış, bazılarını bestelemiştir, şimdi İnce Saz'ın lideri)
Tayfun Duygulu: Üflemeli Çalgılar
Halis Bütünley: Davul, perkusyon, geri vokal (1989-1991 arası üyeydi, daha sonra rahmetli Kerim Tekin'in menajeri oldu)

Bu da şiirin Yeni Türkü tarafından yorumlanışı: (link)

Bu şiir, aynı zamanda Müşfik Kenter'in 1995'te çıkardığı ve Orhan Veli şiirlerini okuduğu "Bir Garip Orhan Veli" albümünde de yer almıştır. Merak edenler için:
(link)

Bu şiir, aynı zamanda Müşfik Kenter'in

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Cem Şentin

cem güzel söylüyorsunda oraya dönüşte tek girilmez o yolu gidişte aldım akşama kaldınmı o yolda adamı kamyonlar süpürür riskli yol orası en kestirme e-5 yolu ama akşam dönüşü sakat bu yüzden orayı tek dönmem mecburen dostlarla gebzeden trene bineceğiz el mahkum...

arkadaşlar
ben her hal ü karda gidiyorum
bursada dostlarım var
benim için sorun yok
isteyen 3 nisanda da gelebilir

raif yeni hastalıkta çıktı
anneciği, raif tekrar hastalanırsa bisiklete elveda dedirtebilir
can kardeşim deltaya hastalıktan dolayı giremedi

ben zaten 3 nisanda pedallayacağım

recep ural serdar da 3 nisan derler
gökmenimi bırakmak beni üzüyor
arabada yer bulamadık

netice

tur 3 nisanda
ama hanımlar yok

üstelik sadece kendi biletimi aldım
başka bilet alan yok

• Beğen
Tepkiler: can ayan
@mustafa akman

valla o yola tek girmek demek ölüm demek( d-100 )çünki o yolun dönüşü bazı yerlerde emniyet şeridi sıfır olmakta ve kavşaklar var evet haydarpaşada el mahkum oldu artık çünki gelen olmaz benle bostancıdan 44 km gidişte.....evet haftaya bi aksilik olmaz ise ben kesin geleceğim .....
saat tam 07.00 de dikilmece haydarpaşa ...
gebzeden tuzlaya emniyetli yol yok malesef..sakat o yolun dönüşü tem de..

tur bu hafta diye 3 nisan a ertelediğim bir randevum var.
şimdi tekrar bu haftaya alma şansım yok.

bir değişiklik olursa gelebilirim.
olmazsa gelemem.

@can ayan

üfff
napcez şimdi
sevgili can

şu an aktif olan şey şu
ben eşim ve oğlum gidiyoruz
orada bazı dostlarla buluşup iznik etrafında pedallayacağım
ailecek
sen de gelme şansın olursa sevinirim
araban var mı
varsa taşıyıcın var mı

araban varsa taşıyıcı olarak abidininkini alırız
delikanlı ile beraber gel hanımefendileri de tanıştırmış oluruz
falan filan

bu teklif her kese açık

• Beğen
@mustafa akman

günaydın mustafa dost .....
bu pazar sen güzelce zevkini çıkar ailece ...yalnız 3 nisanda ikimiz gideceğiz gibi his var içimde o güzergah hakikaten hem kestirme hemde ilk defa gideceğim için bana çekici gelmekte ,zati önde sen gideceksin ben arka takım kaptanı olacağım senin tempoda gideriz.......
ben öne geçmeyeyim geçince kendimi kaybediyorum ve basıyorum.....
118 km bi şey değil haydarpaşaya gelirim saat 07.00 de orda olurum ben sıkılmam ama sen iki kişi olayı beni sıkar dersen bilemem ben kesin sana bakıyorum......aytek son anda fikir değiştirir gelirse valla şık olur ama sağ kolu onur olmayınca aytek de bi isteksizlik olabilir ....onura şimdiden başarılar dilerim sınavında durum budur.....
bu pazar bu kırmızı urbayı gene sollayarak geçeyim rampada ..

:) :) :) :) :) :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

ben o yolu yanlız da giderim
senle olmak keyif verir
bu hafta keşif turu yapacağım
aileyi tam da o yoldan götüreceğim
kamerayı delikanlının eline verip cm cm yolu ekibe servis yapacağım
bakalım cazibesinden kaçan olabilecek mi? :)

• Beğen
yaw bu formun
AYPGnun asıl sahipleri nerede?????

walla beni ne hale getirdiniz
:)
http://www.turkbesi.com/wp-content/uploads/2011/01/koyun.jpg çelebi
http://yilmazweb.files.wordpress.com/2011/02/keci.jpgabdurrahman çelebi

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.