Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
İznik turu son durum
ilk turumuzu İznik etrafında keyif almak için yapacağız
bu sebeple
bisikletle gelecekleri orhangazide bekleyeceğiz
kervan yola dizilmiştir
1. kervan
Raif+Can+Levent+gökhan

2. kervan
Serhat fırat+ Hamdi

3. kervan
Recep+Ural+Serdar

4.kervan
mustafa+benim ufak delikanlı+ hanımefendi (Maile yani)+ recep beyin eşi+ hamdi beyin eşi

hasip"e 3 nisan da gel dedim
arkadaşından izin alması zor olabilir
biz onu kurtaralım arkadaşlar

haydarpaşa topçulardan direk iznik
55 k
zor bi yolmuş
haritadaki gibi değil

Scudo
@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Abi akşam prova var gelemem ama sanırım Levent abideki işimizi görür
baksana adamın taşıma aparatı bile benim bisikletten pahalıi bisiklet düşsün
ama aparat düşmesin :D

• Beğen
Tepkiler: can ayan
Bisikletlerin arasına ve birbirine sallantısını önlemek için, hurda bez varsa sağda solda aklınızda bulunsun, lazım olabilir...
25x30cm ebadında kırmızı bez lazım arkaya asmak için, trafik kurallarına göre mecburi imiş..öyle duymuştum....
Benim taşıyıcıda bez yok. bazılarında oluyor...

Dünkü tur için çok keyifliydi uzun zamandan sonra çok keyif aldım.. Gelenlerin ayağına sağlık cayanların borusuna sağlık :)

Hamdi abi özel resim için teşekkürler..

Mustafa abiyi göreyim turda ilk söyleyeceğim şey şu resimlerin boyutları.. yahu sayfa okunmuyo açılmıyo valla.. :)

selamlar avrupa yaka......
bu pazar son ana kadar hava değişmez ise durum hava kapalı ve akşama yağış istanbul için yalnız accudan bi türlü yalova ve iznik hava durumunu alamadım ....gölün etrafında piknik mangal yapacaksanız hava kapalı olursa kesin yağmur olasılığı olabilir sapanca gezisinde sapanca gölü etrafında aynı duruma maruz kaldık arabalara kaçarsınız yağmur başlarsa oranın yağmuru sicim gibi olur çünki gölden kaldırır tepenize indirir bisiklet ile gidenler rezil olur .......
şimdi aceleniz ne ........3 nisan ne güne duruyor illa bozuk havadamı gideceksiniz bunun için size madalyamı verecekler......
ayrıca zevksiz bi tur olacağından kesin kez eminim ...3 nisan olmaz 10 nisan olur 17 nisan olur topluca gidilmesi gerekiyorsa öyle bi organize olmalıyızki herkese uysun ve hurra 30 kişi gidelim ...acele işe şeytan karışır hava şu an kapalı istanbulda bu pazar ve akşama yağmur ısı 14 derece hissedilecek ...
iznik ve yalova istanbul havasından farklı olmaz..son ana kadar bakacağım cumartesi akşamı istanbulda sağanakta olur bu pazar .......
ayrıca aytek onursuz gitmez onurun 3 nisanda sınavı varsa 3 nisan yatar 10 nisana atarım topik orda duruyor 27 mart topiği erteler ,erteler dururum eninde sonunda bir iki adam bulur o yolu giderim çünki o yolu gitmedim ve kafaya yazdım .....evet son olarak bu pazar araba ile gitmek isteyenler gidebilir ben müsait havayı kollayarak 118 km yi halledeceğim evet trene karşıyım ama gelen yokki arkadaş bostancıdan benle eskihisara 44 km basacak o vakit bana yazacak 162 km hiç kimse yok benle gelmiyor anadolu yakasından tek o yola bi kere gittim ,dönüşte aytek ve onur mecburen gebzeden trene biniyorlar haklı olarak çünki karşıdan bi ton yolları olmakta dönüşte ben onların hatırına çekiyorum şu gebze tren ile dönüşü, valla belli olmaz tek basarım gene kelle koltukta gebze tren istasyonuna varırım ordan gene eski günlerdeki gibi buluşuruz kim gelirse tabi aytek onur vede mustafa kim gelirse ve bana 162 km patlar dönüşüde topçulardan yapar gebze tren istasyonundan surat beş karış asık vaziyette sevmediğim o banliyö trenine binerim evet hiç olmaz ise dönüşte tren olur benim için....

@Raif Korkmaz
Hafif sağnak yağışlı olması iyidir
serinlememize yardımcı olur.
Bu esnada olta takımı da atmak lazım arabaya belki balık tutulur(Erman çatlasın)Hadi Erman sizide bekliyoruz.
Bir kaç hafta sonra tekrar yaparız o zaman daha tecrübeli olmuş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: can ayan
ben bileti aldım
akşam evdeki ufak delikanlıya da söyleyeceğim
acaip sevinecek
Pazar ıslansam da zararı yok

karar değişikliği yapanlara sözümüz yok
ben de kaç kez karar değiştirdim
ne de olsa terazi burcuyuz

bu hafta gelmezseniz haftaya gideriz tekrar
ben yolu bu hafta kolaçan ederim
resim çekerim
gitmeden görürsünüz
Allah"ın emri değil
kovalayan yok

KIZILCIK

İlk yemişini bu sene verdi,
Kızılcık,
Üç tane;
Bir daha seneye beş tane verir;
Ömür çok,
Bekleriz;
Ne çıkar?

İlâhi kızılcık!

ORHAN VELİ KANIK

@ermanatasoy

DALGACI MAHMUT

İşim gücüm budur benim,
Gökyüzünü boyarım her sabah,
Hepiniz uykudayken.
Uyanır bakarsınız ki mavi.

Deniz yırtılır kimi zaman,
Bilmezsiniz kim diker;
Ben dikerim.

Dalga geçerim kimi zaman da,
O da benim vazifem;
Bir baş düşünürüm başımda,
Bir mide düşünürüm midemde,
Bir ayak düşünürüm ayağımda,
Ne haltedeceğimi bilemem.

Orhan VELİ

arkadaşlar ,sevgili dostlar durum cumartesi akşamı kesin belli olur atmosfer olayları 3 günde bir değişmekte bu yüzden şimdi sağanak gösterir bi bakarsın cumartesi akşamı hava güneşli olur havalarda bi garip oldu artık.....
kesin durum cumartesi akşamı belli olur....yalnız cümbür cemaate valla da billada varım ,yahu kalabalık gidelim arabalı, bisikletlide zevki olsun böyle bölük pörcük olunca olmuyor görkemin turunda valla 35 kişi idik yahu ,,,,hurra ......dedik mangal tabi, ben az yedim günah çıkartayım biraz......

:D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :)

@mustafa akman

Mustafa Hocam benim bir sedona birde sıfır kutuda solcona var.onu başlarken 175 tl ye almıştım.sonra sedonayı aldım bunuda arızalı diye geri gönderdim.1 ay sonra kutuda sıfırını gönderdiler,hala kutusunda duruyor. birde kızın bisikleti var.

arkadaşlar....
çok güzel bir organizasyon yapmışsınız sizi görünce insanın evlenip çoluk sahibi olası geliyor ve birde otomobil alası geliyor...
Ama maalesef bana ikiside ters....:):):):):):):):):)

Şimdi Rafo bi ara dediki ben gurubu yavaşlatmamak için katılmayacağım....saygı duydum ne kadar güzel düşünüyor dedim....ama öte yandan hepimiz kendimizi biraz daha geliştirip bu tarz turlarda daha fazla keyif almak ve daha rahat etmek istiyoruz...

fakat tur öyle bir evrim değiştirdi ki önümüzdeki ağır uzun turlara hazırlık olsun diye tasarlanan tur Pazar aile gezisine döndü..:):):):):):):):):):)

neyse aslında ben Raifin dediği gibi izn kağıdımı imzalatamadım nizamiyeden döneceğime şimdiden döneyim dedim Cuma bile olmadan Kıvırma payımı kullanıyorum...

Çavuşun dediği gibi İznik zor ama bi okadarda keyifli bir etap o yüzden havaların biraz daha ısınmasını bekleyelim Performans için en azından kısalarla gidebilelim...

evet tur a katılacak olanara şimdiden iyi eğlenceler ve mutluluklar dilerim yol kenasrındaki su varya unuttum hep adını falan ayaklara iyi geliyormuş ayrıca hemen 1 km falan içeride bir tesis var orada havuz falan var su ılık çocuklar orada süper eğlenir bence ve Mangal için en uygun yer ise Çakıllımıydı ne Boyalıktan Orhan Gazi istikametine giderken sağda bi restaurrant var karşısındada minik bi cami ve çeşme var işte o caminin oradan girerseniz göle doğru sonra sağa devam edin orada piknik alanı çeşme ve wc var balık tutmak ve göle girmek içinde iskele var çeşmede ateşte var bütan gazı çıkıyomuş..
geçen yıl 11-12 Eylülde oralardaydık kalabalık bi gurup kamp atmıştık oradan biliyorum ekmeğimiz bitmişti Çakıllı köyüne alışverişe gittik bayram olduğu için fırınlar kapalıyı bizi gören köylüler herkes bişeyler verdi ekmek falan filan...
ayrıyetten dönüşte mavi yeşil yolu kullandık gerçi gidiştede orayı kullanmuıştık muazzam bir köyden geçmiştik neyse size iyi eğlenceler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri