Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre

ben de zor olduğunu biliyorum
o yüzden yalovadan iznik
5 k tırmanış.
orhangazi 22 k
iznik"e kadar düz yol

orada mola
göl etrafından tur
dinlenme vs vs bu esnada ilk yardım kursu
sonra
kuzeye dönülürse karamürselden
güneş 1830da batıyor

peşimizden kovalayan mı var
nefes bitti
dön geri orhangazi"ye
veya bursaya , düz ayak
bin otobüse yalova

http://img706.imageshack.us/img706/3482/fotoraf184.jpg

evet iznik muhabbeti en sevdiğim yer....
ayakları dinlendirdik şifalı sular ile ve hatta daldım o sulara o sıcakta iyi gelmişti.......
valla şeytan diyorki tek bas aytekleri yakala gebze tren istasyonunda ordan feribotla geçiş ve aytek in yeni güzergahından in aynı yerin farklı yerinden dön valla sırf o yeni güzergah için gelirim aytek pazar hava güzel topçularda varsanız varım sen ben onur gene eski günlerdeki gibi o yolu merak ediyorum yalnız dönüşte beni bırakın sizi yolcu edeceğim ve ben basacağım gebzeden tuzlaya treni sevmiyorum artık.....

@mustafa akman

mustafa dostum burası tam dönüşteki yol yani gölün kuzey yolu bu yol üzerinde yandan akan şifalı sular yukardan aşağı dökülmekte mini bir şelale var orda ben altına girdim acaip oldum o sıcakta öyle iyi geldiki yorgunluk bitti afedersin donuma kadar ıslandım ama tabi hava sıcak olduğu için hemen kurudum unutulmaz bi gündü valla mayısta giden olursa giderim sıcaklar olabilir ama o şifalı sulara daldınmıı sırf ora için gidilir bu şifalı suların olduğu yer iznikten uzakta ....

toplam 120 k
3 adet çıkış mak 400metre yükseklik
maks %12 eğim oda çok kısa
ortalama 20 ile gidilse
6 saat tutar
9:45de yalovadan hareket
3 saatte iznik
etti 13:00

yemek dinlenme

1500da geri dönüş
başlar
3 saatten uzun sürer
hadi 4(5) saat
19:00da iskelede oluruz
(20:00)

• Beğen
Tepkiler: can ayan
mustafa dostum önerim şu olacak ....
eğer yalovada inip topçular feribota doğru gelirseniz sizinle orda buluşup karamürsel tarafından inerek iznik yapılır aynı yerden dönülür hepimiz yine topçulardan geçeriz ve gebzeden trene biner herkes ve haydarpaşada iner o vakit gölün güneyinden dolaşılmaz çok büyük avantaj olur o gölün güneyi yol mıcır asfalttır herkezi yorar , ben 44 km basarak eskisara gelirim bu tur bana daha az km ye mal olacak o vakit 50 km gidiş topçulardan dönüş topçulara 100 km artı 44 -144 km bana ama gebzeden trenle değil tuzlaya basarsam bi 44 daha toplam bana 188 km yapar valla bu bana koymaz ben geliyorum arkadaşlar yalnız size ters olursa gelmeyin iznikte buluşuruz ben geliyorum mustafa dostum beni yazarsan sevinirim ..

Benim yanimda kimse yok ben arac ile gelecegim artik orhangazi veya baska biryer. Yanima bir arkadas alabilirim ancak bisikletinin tekerlerini cikarmak gerekir bagaj icin. O sekilde 2 bisiklet aliyor arac. Aksam kacta ibb de olursunuz. Belki 15 dakkaligina ugrar tanisiriz.

bu aralar süleyman abiyi göreniniz varmı merak ettim.

@serhat fırat

Bu durumda 2 araç gideceğiz, anladığım kadarıyla sizde taşıma askısı olmadığı için 2 bisiklet sığar diyorsunuz, taşıma askısı olan arkadaşlar var onlardan rica ederiz, bu durumda sizin araçlada 4 kişi gelebilir, hem böylece herkes için daha ekonomik olabilir

1. Ayhan
2. Raif
3. Hamdi
4.iLKER
5.
6.
7.
8.
9.
10.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=81070

mustafa dostum topik açıldı ok yaydan çıktı anadolu yakasını örgütlüyorum ihtilali iznik köftede yapacağız ...bana 188 km yazacak bu yol bana komaz .....
şimdi anadolu yakadan hiç kimse gelmez ise tek başıma oralara gelmemin anlamıda yok ......
evet dua et anadoludan adam gelsin.....evet ben karamürselden inip çıkacağım haritadan yolları not aldım kağıt yanımda olacak ben eski kafayım cbs lerden anlamam ..

:) :) :) :) :D :D

evet güzergahım,....
topçular izmit yalova istikametinden kurtuluş caddesinden, atatürk caddesine sağdan gireceğim ..harita çoktan cebe girdi bile .....

:D :D :D
iznik -karamürsel -orhangazi yolu ile ben kızderbente bağlanacağım ordan bayındır,yol gerçekten haritada çok kısa mesafe direk gölün kuzeyine ve boyalıca köyünü biliyorum oraya varınca ver elini izmit ordan bi şey kalmaz sizden önce izmitte olurum ...eğer gölü güneyden alırsanız sizi beklemek durumunda kalırım ama benim ile buluşursanız, topçularda, saat tam 09.30 da orda olurum saat 07.00 de bostancıdan bir buçuk saatte eskihisardayım
saat 08.30 ve feribot 45 dakika saat 09.15 de topçulardayım saat 09.30 da buluşmaca....
ben bu güzergahı ilk defa gideceğim tabi anadolu yakadan gelen olursa .....

@Kudret Kurtcebe

ok
bence hep beraber eskihisar topçuları kullanalım
uzun bit mez diyenler de tatmin olur
buluşma kolay olur
keyifli yol 110 k
(link)
bu yolun çok keyifli olduğunu öğrendim bir dr arkadaşımdan

raif hamdi levent
göl kıyısında veya iznikde buluşur turlarız

@mustafa akman

şimdi bu tur olur mustafa ....
neden olur çünki yol karamürselden iniş ve çıkış çok mantıklı hiç kimse yorulmaz 100 km de ama 29 km esecek rüzgar var batıdan ve lodos bu da inerken rüzgarın bizi tutacağı, bizi orda rüzgar yoracak ama dönüşte bizi arkadan rampada bile iter bi kere esen köy şelalesinde arkadan bi rüzgar esmişti valla o dik rampaları jet gibi çıktık çok komik bi durumdu ......
ayrıca eskihisardan dönüş herkese uygun ,gidişte, isterseniz haydarpaşadan banliyö yapın gebze orda sizi yakalarım ben ,gebze tren istasyonu tam benim güzergahın üstünde saat tam 09.00 orda olursanız yakalarım sizi.......
dediğim gibi gölün güneyini unutun yorulmaca vede üstelik hiç bi özelliği yok o yolun bize zaman lazım ......

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri