@Hasip Çehre
Aynı görüşteğim ama çadırları hazırlamam içim iki gün önceden organize olmam lazım kesin gelirim diyen akadaşlar için isim listesi başlatsan iyi olur.
benim organize olmamda bir kaç günü alır
eğer böyle bi tur olursa kamp malzemesi alacağım olmayacaksa almayacağım
onun için gelecekler kesin konuşmalı...
turu başlatan olsun ben katılırım
çarşamba olmadı karada görüşelim...
@Hasip Çehre
Sizler dururken liste başlatmak bana düşmezki sedece düşüncelerimi paylaşıyım
1-Öncelikle Tarih 31.12.2010 sabah 8 buluşma yeri tekzen-8.20gelik karşısı-9.00 kalıkış Beşyol.Eğer seneye kampta gireceksek.
2-Gönüllü arabasıyla gelip kamp malzemelerini ve yolda zorlanan bisikletçileri taşımak için Arabasıyla gelecek kişi
3-Kim kesin gelirim diyenlerin listesi
4-Kimin elinde hangi malzemeler hazır kim ne getirecek listesinin yayınlanması
Grubda yeni sayılırım ama okul çağlarımda çok organizasyonlar bitirdim.ilk aklıma gelenlerden alanya 20 günlük kamp-abant 3günlük bursa vs.vs etikete gerek yok eskiler tanır beni.)
Kesin gelecekler
1.Hamdi
2 Hasip
3.......
4.......
kamplı olursa giden olur herhal daha zevkli olur bu arada hasip aga bizim olayda yatar herhal 200 artı km ....
ben rotayı tek garipçeye çeviririm o vakit....kırmızı urbalar orda.....
@hamdi karabacakkafa adamsın vesselam
ancak
tekirdağ şuanda kar yağışlı
kar yağışı dursa bile
ertesi günlerde soğuk acaip olur
azıcık rüzgar ciğerini deler adamın
mimarobaya gidip geldim yürümeden
ama
soğuk benim işim değil
Kudret bey de zaten yeni topik açtı
o gitmezse zaten bizlerin gitmesi abes olur
başka bahar derim ben
son söz
gidene mani olmayayım
ama ben de almayayım
Askerdeyken sıcaklık 5 derecenin altına düştüğünde sporumuzu salonda yaptırırlardı....soğuk havayı sıcak vucuda almanın akıncaları varmış...
neyse ben salon erkeği değilim hr türlü hava ve yol şartlarında çıkabilirim...
@mustafa akman
Sevgili mustafa abim çalışmalarımız sürüyor Maceraperest arkadaşların katkılarını bekliyoruz
LEVENT şu 26 k kala bildiği yer var dediğin kamp alanını biraz tarif edermisin
ARTU 1453 DENEN ARKDAŞDAN İLK DESTEĞİMİZİ ALDIK
arkadaşlar tekirdağ turunuzu bir tekirdağ bisikletçisi olarak destekliyorum.inş.biz tekirdağlı bisikletçiler olarak karşılamaya geliriz.tanışırız kaynaşırız
Hamdi Kardeşim,
Tekirdağa 29km. kala, yolun giderken sağında, bildiğimiz taştan duvardan bir ev var.
Yani tabiat vs. öyle bir yer değil. bildiğin yazlık işte.
Arkadaşlardan duyduğum Maxi marketin üzerinde çamlık varmış orada çadır kurulabilirmiş. Onlardan duyduğum.
Ama bisikletsiz, kamp kurmaya bu soğukta iyi bir yer bilmiyorum.
@Levent_K
1-Öncelikle Tarih 31.12.2010 sabah 8 buluşma yeri tekzen-8.20gelik karşısı-9.00 kalıkış Beşyol.Eğer seneye kampta gireceksek.
2-Gönüllü arabasıyla gelip kamp malzemelerini ve yolda zorlanan bisikletçileri taşımak için Arabasıyla gelecek kişi
3-Kim kesin gelirim diyenlerin listesi
4-Kimin elinde hangi malzemeler hazır kim ne getirecek listesinin yayınlanması
Grubda yeni sayılırım ama okul çağlarımda çok organizasyonlar bitirdim.ilk aklıma gelenlerden alanya 20 günlük kamp-abant 3günlük bursa vs.vs etikete gerek yok eskiler tanır beni.)
Kesin gelecekler
1.Hamdi
2 Hasip
3 Levent
4.......