Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hamdi;
Gerçekler;
1- :)
2- 3 kişiyle olmaz.
3- Arabayla olmaz.
4- Dışarısı çok soğuk.
5- Kimse yok.
6- Organize olurum. Organize edemem.
7- 2 günde toparlanılamaz.
8- :)

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Scudo
kamp düşünülürse Tekirdağa gitmek zaten çok keyifli olmaz.....
Tam bir macera ve eğlence yaşamak için bi dünya başka başka yerler var....
Kaldı ki bu mevsimde sağlam bir macere ve keyifli bir ortam oluşturmak için kendi adıma söyliyeyim aşağıdaki isimlerin olması gerek:):):):):):)
1. The Okyays
2. Levent K
3. Sefa Yıldız
4. Onur Berberci
5. Ben.... gibi....
fakat görünen o ki bu arkadaşlarımızın bir çoğu salon erkeği olmuşlar...:):):):):)
dolayısı ile bu iş yatar....:(:(:(:(:(::(:(:(:(
kendi adıma....

@Hasip Çehre

ÇOK TESÜF EDERİM BİZ ADAM DEĞİLMİYİZ-İKİ GÜN KALMADAN KAMP AV,BALIK OLMADAN TADI ÇIKMAZ YORGUNLUĞUMUZA DEĞMEZ

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Levent_K
Organize olduk bile gelecekler yarın akşama kadar ismini yazsın ben topik mopikde yazmayı bilmiyorum
GELECEK LİSTESİ VE YANINDA GETİREBİLECEĞİ MALZEME
Hamdi
Çadır minumun 8 kişiye yeter- 2 uyku tulumu-2 ruhsatlı tüfek (fişekleri çok atmak isteyen alsın16lık -küçüçük tüp(bir kaçtane lazım olur ve ısıtma kafası olan getirsin lüks ışığıda getirebilinir.
gerisin tabiat anadan hallederiz.

• Beğen
@hamdi karabacak

Sn. Karabacak.
Av , balık , kamp diyorsunuz Tekirdağ'a gidiyorsunuz...
Tekirdağ da bunları yapabilmeniz çok kolay değil en azından yakın çevresinde Kumbağı falan geçerseniz belki Uçmak dereye doğru olabilir...

Herşeyden önce bi kere ne yapılacağı belli değil 8 kişilik çadır , tüp , tüfekler falan bunlar bisikletlerle taşınması çok zor kaldıki sizin tekirdağa bisikletle ağırlıksız gidebileceğiniz bile kesin değil...
Bence önce turun karakterini herkesin doğru anlayabileceği şekilde yazsaydınız şimdiye kadar belki bir kaç kişi olurduk...

Bana göre şuandan itibaren bisikletli bir organizasyon olması pek mümkün gibi görünmüyor...
ama araç var diyorsanız + 8 kişilik kışlık çadır şöyle Istırancalar civarında 1 veya 2 gecelik bir kamp düşünülebilir en az 4 kişi olursak ve benim listeden Levent K olacak şekilde ben varım...

@Hasip Çehre
Takip edememişsin ama araba var demiştim. Ama benimde hevesim kaçtı pek katılım olmadı. Şimdilik sen-ben-levent-gökmen ve %90 raif varız ama yinede az gibiyiz en azından denedim kamp işini diyip moral buluyorum. Seninde gelmek istemenden ayrıca mutluluk duydum.

• Beğen
ben katılamayacağım
ama
hamdinin bu organizasyonu
katılabilecekler için harika gibi görünüyor

adam daha ne yapsın ya

bekarlar
bu fırsat kaçmaz
tecrübeli bir abiniz çadırı bile halletmiş
kışlık çadır kaç kişide vardır
tüfek fişek
hepsi hazır

hasip
levent
gökmen
raif
hamdi

bu fırsat kaçmaz

Hazırlanmak için 1 gün daha var...
eğer araç varsa ve 8 kişilikte çadır 4-5 kişi olup sıkı bir macera yaşayabiliriz...

@Hasip Çehre

valla araç olayını ayarlarsanız hasip aga acaip bi macera olur illa bisikletle olacak diye bi şey yok bu kış aylarında kamp vay anasını aklıma stalingrad savaşı geldi ...

Hızla netleştirelim ozaman;
1- Yakın yörede neresi olursa, tabiat olan bir yer bulunur.

2-Ben ve tüm katılımcıların yapacakları;
Araç yakıtı ve alışveriş için ortak giderlere katılım.
Çadır içi uyku ekipmanları,
Kamp için gerekli kişisel yedek giysi vs...bunları saymıyorum.

3-Hamdinin fazladan yapacakları;
Çadır ve araba temini.

4-Hasip in yapacakları;
Kamp yeri konusunda tecrübeleri doğrultusunda bir yere kesin karar vermek.
Hasip e uyulacak.

Not:Görev dağılımını herkes teyit edebilirse başına geçelim.
HEr yeni katılımcı için Madde 2 geçerlidir.
arabamız kaç kişilik olacak. Yerimiz sınırlı illaki.
Kararsızlar bir an önce netleşsin. Zira kaçırırısanız ÇArşamba Cuma dinler durursunuz.

@Hamdi,
Silahtan anlamam, ama atış yapmak isterim.
Ne marka ne fişek alınır nereden alınır. Sen al benim için mümkünse 4-5 atış için gerekli hebeleyi.

Dip not : Çabuk olalım.

irtibat için 05322634479 araçada var çadırda ozaman yarın saat 12 de çıkş yapıyoruz akşamakadar çadıra yerleşmiş oluruz ateşi yakar yeni seneyi bekleriz.

@hamdi karabacak

Vay be bi akşam foruma girmedim neler olmuş :)
Benim çalışma programım henüz tam kesinleşmediği için bir şey diyemiyorum ama araç sorun değil ben gelemesem bile akşam mesaiden sonra sizi istediğiniz yere bırakır bir çayınızı içer dönerim :D

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri