Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydın AYPG,
İstanbul Masterleri Atletizm Kulübü 7 Kasım 2010 Pazar günü saat 10:00'da Belgrad Ormanında Neşet Suyu parkurunda Atatürk Koşusu düzenlemektedir. Yarış parkuru yaklaşık 6300m dir. Yarış herkese açıktır. Katılan herkese T-shirt ve anı madalyası verilecektir. Bayan ve Erkeklerde Genel Klasman ilk üçüne kupa,her yaş grubunun ilk üçüne kürsü ödülü verilecektir. Yaş grupları erkeklerde 10-14 ile 80+, bayanlarda 10-14 ile 60+ arasında yapılacaktır. Yarış katılım ücreti internet üzerinden 15 TL, yarış sabahı yapılan kayıtlar 20 TL'dir. Online kayıtlar 4 Kasım perşembe günü saat 17:00'de kapanacaktır. Bu tarihten sonra yapılan kayıt ve ödemeler değerlendirmeye alınmayacaktır. Kayıtlarını online yapanlara, kayıt ücretlerini 5921523 postaçeki hesabında veya Akbank(46) İstanbul Nurosmaniye Şubesi(177) 73011 (IBAN: TR89 0004 6001 7788 8000 0730 11) nolu hesaba yatırdıktan sonra kesinleşecektir. Kesin Listede ismi bulunanların göğüs No'ları yarış yerinde verilecektir. Kayıt ücretlerini yatırmayanlar kayıt yaptırmamış sayılacaktır. Online kayıt için lütfen tıklayınız. Ücretlerini yatıran yarışmacıların listesi sitemizde yayınlanacaktır. Orman Yönetimi Sporculara eşya koyacak yer tahsisi yapamadığı için her sporcu kendi eşyalarından sorumlu olacaktır.
Demedi demeyin:)
Bir hedef sallamak lazım, 32dak. diyelim bakalım....

Scudo
@Hasip Çehre

Gününüz Aydın olsun AYPG .

Hasip'çiğim canım benimm , seninde çok manitan olsa durmadan rahatsız etse :p Sende arada bir numara değişikliğine gitmek zorunda kalırsın hayranlarımz çoğaldığıdan dolayı yetişemediğimizde numaramızı değiştiriyoruz ama dünki aradığım numara sabitt FİX değişmez bu arada ben olmadan nasıl geçti boğazınızdan o tavuklar hayret ediyorum bir alo deseydin gelirdik .

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
İYİ Akşamlar AYPG

Dostunuz Pazartesi yolcu Malta'ya.. Şimdiden herşey için teşekkürler. Tektek teşekkür etmek isterdim ama o kadar çok kişi tanıdım ki AYPG de isimlerini yazsam sığmaz sanırım :) Malta dan dönünce yeniden aranıza dönmek dileğiyle hepinizi yürekten kucaklıyorum..

Çarşamba yanınızda olmaya çalışacağım basket maçı için..Gelemezsem de şimdiden SAĞLICAKLA KALIN ...

hayırlı yolculuklar mert, kendine iyi bak. herşey gönlünce olsun.

@mertares

Günaydın AYPG,
@Mert
Hedeflerini gerçekleştirip sağlıcakla dönmeni dilerim.

@Kaptan
Bu hafta zorlu iki turnuva maçı yapacağım, enerjim kalırsa katılacağım Atatürk koşusuna.

Basketbolda yokum bu haftada da. :(

arkadaşlar bisiklette problem var.
aynakol,ruble,arka attırıcı,zincir lazım varmı elinizde uygun fiyata......

AVRUPA YAKASI PEDAL GURUBU

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri