Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Erdal Jordan kurtulmuş trafikten geliyor salona :D

@Tolga Gürgün

tolga bey dikkatinizi çektimi bilmem ben sizin izmir turunuzu okudum ve o arkadaşın yazmış olduğu zamanlar ve il ilçe km leri bir birini tutmuyor iyi sallamış kimsede levent,inde dediği gibi bizden olamaz öyle babayiğit bir hasip bey var :) başına buyruk koptumu 500km gidebilen onuda zaten siz yakinen tanıyorsunuz. ben sizi şanslı sayıyorum haddim olmayarak bu camiada taklit edilmekte güzel birde bu tarafından bakın.

havaların soğumaya başlaması,yağış ve taşıma araçlarında fazla vakit ve nakit harcamamak için bu hafta sonu Cumartesi turumuzu Beşiktaş başlangıçlı boğaz hatt Tarabyadan Bahçeköy Demirciköy,Kilyos.Garipçe ve Rumeli Feneri olarak yapmayı düşünüyoruz...

TURUN KARAKTERİ

boğaz hattı ısınma = 25-30km/h ortalama hız...
rampalar = grokomen serbest sürüş...
molalar = ilk rampadan önce 3-5 dakka arası alışveriş ve arkadakileri bekleme , ilk rampanın sonunda 2 dakka arkadakileri bekleme , Kilyosa dönüş kavşakta 2 dakka arkadakileri bekleme , demirciköy 30 saniye arkadakileri bekleme , demirciköyden plaja iniş çıkışta demirciköyde 2 dakka arkadakileri bekleme , kilyos 5 dakka mola , kilyosa giriş kavşağında 2 dakka arkadakileri bekleme , garipçe girişinde 2 dakka arkadakileri bekleme , garipçeye inip çıkınca 1 dakka arkadakileri bekleme , Rumeli Feneri 1 dakka arkadakileri bekleme buradan sonra dönüş güzargahına kararı orada ortak veririz ayrıca yemek içinde ortak karar alırız....

Not : Arkadaşlar tura herkes katılabilir katılım şartı yoktur...
güzargahın bilinmesi olası kopmalar için iyi olur..
bekleme süresini öndeki arkadaşımız başlatır ve süre dolunca hareket edilir...
gurupta kopma olmadığı takdirde gurup bekleme molası vermez...
guruptan kopan arkadaşlar güzargaha devam edebilir istedikleri yerde bekleyebilir dönüş temposu muhtemelen daha düşük olacaktır ve aynı güzargahtan dönüleceği için mutlaka karşılaşılacaktır...

TAVSİYELER...
bisikletlerin bakımlı olması...
gerekli teknik malzemelerimizin yanımızda olması...
sürüş esnasında gurubu tehlikeye atacak sürüş tarzında kaçınılması (ilk defa katılanlar için )
mümkün olduğunca sırtçantası alnmaması...
yanımızda yeterince su ve beslenme malzemesinin olması ( muz.çikolata,cola,power gel v.s ) ....

buluşma yeri : Beşiktaş - Barboros Hayrettin Paşa Heykeli Önü...
buluşma saati : - 08:00
hareket : 08 :00 ( zamanında - on time )

varmı yazmadığımız bişey varsa ekleyin yada sorunuz....

bu tur yağış nedeniyle gerçekleşmezse florya ormanda antreman + mangal
pazar günü yerler yaş olursa yine florya ormanda antreman + mangal.....
ilgilenenlere duyrulur...

Gününüz aydın ola dostlar.

Keyifli bir maçı geride bıraktık yine. Hepinizin ayaklarına ve bileklerine sağlık.

Not: Soyunma odasında 1 adet mont unutulmuş olup, benim himayeme geçmiş bulunmaktadır. Sahibi arkadaşım, montun değerinin yarı fiyatı ile bana müracaat edip teslim alabilir. ;)

@ergün yurt

Ergün Bey ,

Hiç sormayın adam sallamışda sallamış . Yalova - Manisa 450 km yazmış . Aslında 355 ...:D Hayal dünyası geniş . .

İltifatınız için Teşekkürler ..
Selamlar , Görüşmek Üzere ...
Tolga Gürgün

not:Grubtaki arkadaşlardan özür diliyorum .. Araya girip dengesiz birinin yapmış olduğu bir davranışı paylaşarak ...

Basket yine süperdi,katılamayanlar üzülmesin, haftaya çarşamba 10-11 yine aynı yerdeyiz ,inş.gelirken havlu, kese,sabunu unutmayın ,maç sonrası hamam sefası var.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
avrupa yakası

ıslak ıslak günaydın herkeseeeeeeeeeee ;)

Haşim mont benim,:eek: ben unuttum. :p yarı fiyatına anlaştık :boese153: :)

Günaydın Avrua Yakası akşam çok keyifli bir maç yaptık katılımcıların ayaklarına sağlık :)
Haşim abi akşam pek memnun edemedik seni pota altı toplarında antremansızlığıma tut :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Özcan Avcı

Sen bana bakma abicim. Takılacak adam ararım her zaman sahada. Dün de gözüme seni kestirdim. :)

Oyunun en skorer ismiydin benden sonra. :p Havada 360° dönüp yaptığınız turnikeleri normal bir şekilde atsaydınız, 2 katı fark olacaktı ama olsun, skorun bir önemi yok. Gönüller bir olsun. ;)

@Nedret Günaydın

Nasıl da tahmin edemedim senin olduğunu Nedret. Sağ cebinden gazete arkasından itina ile kesilmiş kadın fotoğrafları çıktı. :eek: :D

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
haşim o fotoğraflara dikkat et,hepsi yengen olur :boese153: ;)
yağmurda falan ıslanmasınlar hasta :sonst1zde falan olurlar senden bilirim :D :D

@Nedret Günaydın

Ayıpsın abi. Gözüm gibi bakarım sen hiç meraklanma. :cool:

Şaka bir yana, montun sahibi hala çıkmadı. Eğer sahibi çıkmazsa Beyazıd da okuturum 2 balata parasına haberiniz olsun. :)

@Haşim Okyay
SKOR MIKOR HİKAYE SÜPER BİR MAÇTI HELE GÖKHANIN ŞOVLARI AKLIMA GELDİKÇE GÜLÜYORUM. HAFTAYA OVU BENDEN SEYREDİN

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri