Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar bunları oturup konuşalım kalabalık bir gurup olacak şekilde programlama yaplım herkes bişey söyler orta yol bulunur yada herkese göre çözümler üretilebilinir.
mesela ; gidiş çevirerek olur ortada bi yerde b kamp ikinci gün hedefe varılır bir kamp daha öbür gün araçla dönülür gibi...

kaba bir taslak çalışması yapalım bir kaç seçenek çıkartır ondan sonrada teknik detaylar üzerinde dururuz...

Scudo
yarın akşam tur olursa bu konu üzerinde konusulur su anda giris bölumundeyiz.yarın gelisme ve sonuc cıkar ortaya..ii akşamlar AYPG

AVRUPA YAKASI PEDAL GURUBU

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
hepinize hayırlı akşamlar dostlar:)
basket sezonunu açtınız ve ilk maçı yaptınız hadi bakalım:)
gelmeyi çok isterdim ama malum çalışıyorum.hatta mesai sonrası ugramayı düşündüm fakat iş çıkışı 22:30 oraya varmam 23:00 zaten yorgunlukta var olmadı yani.
bayrama uzun tur düşünceleri var galibaa:)
e hadi hayırlısı.
bu arada birsüre daha turlarda sizlere malesef eşlik edemicem arkadaşlar.
haftasonlarına varana kadar cumartesi/pazar çalışıyoruz.
görüşmek üzere.

2. Cumhuriyet Koşusu 24 Ekim 2010 pazar günü saat 9.00 da Zeytinburnu belediyesi önünde başlayıp aynı noktada bitecektir. Yarış mesafesi 10km'dir.
Bu koşuya katılacağım. Hedefim 55dak. altı.
Pazar günü bisikletlerle gelin.

@Levent_K
Ben de eğer Ergene Nehri aktivitesine katılmazsam koşacağım
benim de hedefim 55 dk altı
Levent beraber olursak kesin koşarız

bisiklet katılımı olayı renklendirebilir

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
s.a A.Y.P.G. hayırlı cumalar herkese..... koşucularımıza yürekten tebrikler... pazar çalışmam lazım yoksa inanın gelirdim sizi desteklemeye havlu uzatmaya :)))

not: basketbol gecesi fazla para toplanmadı başkasının cebimdeki parasıymış o :)) haftaya çarşambaya hazır olun genç basketbolcular..

Bayramda Adana'ya gitme durumum var dostlar. Korkmayın yav, bisikletle değil bu sefer. Gönül bisikletle gitmeyi ister ama, bunu seneye tekrarlarız inşallah.

Bayramda yapılacak olan etkinlikleri bensiz gerçekleştirebilirsiniz. Bilginiz ola. ;)

merhaba avrupalı pedalşörler, hayırlı işler iyi dersler.

çarşamba başketbol akşamı aşırı sımaş çalışmasında iki bacak kaslarımdaki ağrılar devam ediyor. umarım akşama kadar iyileşirim.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@ayhan248

Ayhan abi benim sol taraf resmen göçmüş :)) o beni düşüren arkadaş bence bu hafta geliyosa aynı takımda olalım.. yoksa yanlışlıkla ayağına basabilirim :))) çok hamlamışız yaa 2-3 hafta daha var açılmaya...

• Beğen
Selamlar Hayırlı Cumalar AYPG.

Bu hafta haşim abiyle beni aynı takıma atın lütfen , adam sadece benimle ilgileniyor ,yakında bi taraflarımı kırmazsa iyi :D

• Beğen
@ayhan248

napolyonun iki bacak arasındaki kıllı şey nedir
(edepsiz değildir; rapor edilmemek için belirttim)

@ermanatasoy

bisiklet gerçekten tembel işi
keyif verdiğinden form ve kondisyon tuttuğumuzu sanıyoruz

• Beğen
bu hafta kartepe haftaya ertelenebilir haftaya orada downhill var haftaya gitmek daha isabetli olabilir...
29Ekim için plan yapılablir... bu akşam karada görüşeim...
çiğ köfteye gelin...
ayrıca bu hafta Edirnede bir yarış var konaklama 15tl otobüs 10tl idi trenlede gidililebilir...

Cuma Tur listesidir. Arz ederim :D

1 : Ergün YURT (yağış olmazsa ) çiğ köfte söz vermişti sanırım :D
2 : Hasan İlker Çom ( kar bile yağsa farkmaz )
2,5 : Enişte bey :D

Cuma Tur listesidir. Arz ederim

1 : Ergün YURT (yağış olmazsa ) çiğ köfte söz vermişti sanırım
2 : Hasan İlker Çom ( kar bile yağsa farkmaz )
2,5 : Enişte bey

dün eve 1130da geldim
duruma bakmam lazım yoksa gelemem
aslında pazar için bir antrenman da olur
malum
hanımın adını duyunca dizlerim titriyor

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri