Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
beyler görüşürüz
Levent başarılar....
önümüzdeki sezon bende senleyim bu kış fuullll runnig train........

Scudo
merhaba avrupalı pedalşörler,

yarın halk koşusu için leventi destekleme turu yapalım ve onun yanında yer alalım ne dersiniz.

abidin kardeşimi kıramadım
koşuyu iptal ettim
sabah saat 7de sahilden fatihe gidip
çok özel bir toplantıya katılacağımsaat
8 gibi meşhur kıztaşı çorbacısında kele paça
830-930 gibi toplantı
geriye pedallayacağız
zannedersm yağış yok
olursa pedal işi kalır
toplantı devam eder

ayhan abi haberleşelim ben yarın ufak çaplı geziye çıkıcam buluşuruz.

ilker merhaba yarın için leventten haber bekliyorum

Zeytinburnu Belediyesi ve Beştelsiz Spor Kulübünce Organize Edilen Cumhuriyet Koşusu'nun 'İkincisi'nin, 24 Ekim Pazar Günü Yapılacağı Bildirildi
Zeytinburnu Belediyesi ve Beştelsiz Spor Kulübünce organize edilen Cumhuriyet Koşusu'nun 'ikincisi'nin, 24 Ekim Pazar günü yapılacağı bildirildi.
Zeytinburnu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye başkanlığı binası önünden başlayıp Abay Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Prof. Turan Güneş Caddesi güzergahı kullanılarak yine Zeytinburnu Belediye Başkanlığı önünde bitecek koşunun yaklaşık 10 bin metrelik parkurda yapılacağı bildirildi.
Açıklamada, koşuya katılımın ücretsiz olduğu, yarışmaya katılanlara soyunma odası ve otopark hizmeti verileceği kaydedildi.
Koşuya katılımın, 24 Ekim sabahına kadar gerekli irtibat noktalarına ve koşu başlangıç noktasında oluşturulan organizasyon komitesine yapılabileceği de ifade edildi.
Kategorilerinde dereceye girenlere madalya ile para ödülü verileceği açıklandı.
istanbulgözcü.com

2.Cumhuriyet Koşusu

http://www.istanbulmasterleri.org/Resimler/Diger/zeytinburnu.gifZeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Cumhuriyet Koşusu 24 Ekim 2010 pazar günü saat 9.00 da Zeytinburnu belediyesi önünde başlayıp aynı noktada bitecektir. Yarış mesafesi 10km'dir. Yarış kayıtını yaptıran herkes sağlık sorumluluğunu üstlenmiş demektir. Yarışı bitiren herkese anı madalyası ve t-shirt verilecektir. Genel klasmanda dereceye girenler yaş kategorilerinde tasnife alınmayacaklardır. Yaş Grupları ÖdüllerErkeklerBayanlar Genel Klasman Erkek10-1810-18 1.700TLAltın Madalya40-4435-39 2.500TLGümüş Madalya45-4940-44 3.300TLBronz Madalya50-5445-49 Genel Klasman Bayan55-5950+ 1.700TLAltın Madalya60-64 2.500TLGümüş Madalya65-69 3.300TLBronz Madalya70+ 10-18 Yaş Grubu (Erkek – Bayan) 1.500TLAltın Madalya 2.400TLGümüş Madalya 3.300TLBronz Madalya Masterler Tüm Yaş Grupları 1.200TLMadalya 2.150TLMadalya 3.100TLMadalya Gaziler Kategorisi 1.200TLMadalya 2.150TLMadalya 3.100TLMadalya

Ayrıca yarışın en yaşlı üç atletine kupa verilecektir. Kayıtlar kapanmıştır. Yarış günü kayıt yapılmayacaktır. Erkekler 4+1 kişilik takım listeleri yazılı olarak Asım Çetin’e verilecektir. Detaylı bilgi için Asım Çetin 532 764 8461 veya Ali Güngör 530 607 4459. Yarış bitiminde Zeytinburnu Belediyesi Kültür Merkezinde çay partisi yapılacaktır. Yarışa kayıtları yapılan atletlerin (link) için tıklayınız. Not:Bu kosunun organizasyonu tamamen Zeytinburnu Belediyesi ve görevlendirdiği kişiler tarafından yapilmakta olup kulubumuz sadece kayıtlarda organizasyona yardımcı olmaktadır. Göğüs Numarası dağıtımı 23 Ekim cumartesi günü saat 12.00 den itibaren Zeytinburnu Belediyesinde yapılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
beyler ben bugün 2.30 gibi evden çıkıcam güzergah belli değil gelmek isteyen olursa ben forumda olucam :D tempo yüksek olucak

Ahhhhh hasip adamdaki nasipe bak kupayıda kaldırmış büyük başarı tebrikler, artık bir fanta ısmarlarsın yada kırmızı üzümm kutlarız :D:D:D:D:D Yada çatı katı mangal keyfi yapalım bir pazarrrr Yupppppppppyyy kupa alanımızda var grupta :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri