Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Arkadaşlar çok keyifli bir akşamdı gelenlerin ayağına sağlık... özellikle Onur ve Alikut (Onur) arkadaşlarıma hoşgeldin diyorum tekrar.. İlker sanada çok teşekkürler bal muhabbeti çok güzeldi... bugünde ayıptır söylemsi deniz muhabbeti yaptım yengeç misali :) herkese iyi hafta sonları...

H.b diyorum :) bundan sonra her çarşamba ve cuma katılmaya çalışcagım.. Bu kadar eğlenceli geçecegini aklımın ucundan bile geçirmemiştim .. Tekrar teşekkür ediyorum.. :) Düzelteme.. İsmim onur değil 'sinan ' :))

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@Sinan Kavas

Sevgili Sinan kusura bakma Aslında Sinan yazıcama Onur yazmışım.. yoksa adını unutmamıştım :)

gerçi Yöneticinin biri gerekli işlemi yapabilirdi mesajımın içine girip değiştirebilirdi ama değiştirmemiş :) belki bal az gelmiştir :D

hehehe sorun değil yav :) ama hala bu bisikletin sahibinin ismi alikutmu dedigi aklımdan hiç çıkmıyor iyi güldük ama yav :) bu arada bal konusunda katılmıyorum cocugun neredeyse bütün balını tükettik :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Sevgili arkadaşlar 20 gün önce katılmaya başladığım çarşamba ve cuma akşamları.Zeytinburnu Yeşilköy turunda sizleri tanıdığıma çok sevinçliyim.Çok amatör olarak başlamama rağmen bana gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler. Cumartesi günü bana verdiğiniz şevkle kendine Sadeno 711 aldım.Çarşamba akşamını iple çekiyorum.Hepinize selamlar.

iyi akşamlar arkadaşlar.

ayrıca gökhan hayırlı olsun sedona 711

hayırlı olsun sedonanız.. Bu arada benim haddime değil ama arkadaşlar söylemeyi unutmuş lütfen ''kaskınızıda'' almayı unutmayın.. :)

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler hayırlı işler, bol pedallı günler dilerim.

mecidiyeköyde hava hafif serin sayılır şu saatlerde tur imkanı güzel olacaktır.
bol bol sıvı tüketmek lazım.

Ayhan abi fitbas mıyız şimdi. :D

Herkese hayırlı günler..

• Beğen
@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Gökhan abi bizlerde senin gibi birinin grubumuza katılmış olmasından dolayı çok sevinçliyiz... bolbol gel bolbol yemek muhabbeti yapalım :)
malatya sofrasınada gittim bu arada... kritikleri yüzyüze yaparız...

bu arada yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah....
yarın görüşmek üzere....

• Beğen
@Onur Berberci

Onur laf banaydı sanırım yeni farkettim...
bırak özlemeyi unuttuk bile biz seni bence yarın gelde kendini bi tanıt tekrardan :)))
gel mutlaka yarınn

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@ilkercom

ilker iki sabahtır seni görüyorum adlide durak halinde beklerden o sıcakta sırtçantanla bisiklet üzerinde yahu:D

hayırlı akşamlar dostlar nasılsınız:)
iki akşamdır mesaideyim yarın akşam noolur bilemiyorum.
kısmetse görüşürüz.
bu arada Gökhan kardeş bisikletin hayırlı ugurlu olsun.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

@ermanatasoy

yarın karşıdayım ben hep böyle denk geliyo bişeyler gelemiyorum uzun zamandır. :(

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, çarşamba tur sabahından merhaba yine fitbas durumdayız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri