Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ayhan248

abi çanta çok rahat havalandırmalı filan. diğer türlü eşyalar gözlük filan taşınmıyor. Sabah ve akşam serin oluyor sahil estiği için sorun yok. ama öğlen çok kötü hakkaten. Bu gün otobüsle gittim işe öğlen hakkaten çok zor. bisiklet en rahatı. Serviste klimalı aslında :D

Akşama bi liste yapalım

1 ayhan248
2 nighteagle
3 ilkercom

Bu arada akıtma bal kaymak yapakmı :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Çarşamba Ve Cuma akşamı

04-08-2010 cuma tur listesidir.

1-ayhan248
2-nighteagle
3-ilkercom
4-ahmet kur
5-Erman Atasoy
6-
7-
8-
9-
10-

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

1-nighteagle
2-ayhan248
3-ilkercom
4-ahmet kur
5-Erman Atasoy
6-
7-
8-
9-
10-

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olu

Çok yoğunum dostlar. Tabii bu yoğunluk ardından yorgunluğuda beraberinde getiriyor.

Gözüm keserse gelirim, yoksa Cuma akşamı görüşürüz.

Dip not : Masajdan anlayan arkadaşım varsa koşa koşa geleyim. :crazy292:

@Haşim Okyay

hamama git hamama
yabancı bi misafirim vardı onu götürdüm ben dün o bahaneyle kendim de gittim üsküdar'da çinili hamama. valla süper geldi masajı filan :D

@Ahmet Kur

Ahmetçim o bir YÖNETİCİ....

o senin benim gittiğimiz hamamlara gitmez... işte bu yüzdende heryeri ağrır yöneticilerin.. bildiğim kadarı ile topkapı sarıyının açılmasını bekliyor yöneticiler havalı ya bunlar biraz :D

akşam gelicekte hava yapıyo işte aman kaptan yaman kaptan bizi sensin bırakma filan istiyo :D

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@Özcan Avcı

Süpersin Özcancım... evet İlker bencede gitmez... ama sen bilirsin tabi illa getiricem diyosan ne diyebilirizki...
(az getir gerisi sülüman karaya kalıyo buda benim canımı sıkıyo) :))

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı

1-nighteagle
2-ayhan248
3-ilkercom
4-ahmet kur
5-Erman Atasoy
6-Sinan Kavas
7-Özcan Avcı
8-Fatih Aslan
9-
10-

neyse başka zaman yaparız.

@ermanatasoy

Ne hamamı dostlar ya? Zaten kazandığımız 3 kuruş, onu da gidip hamamlara, tellaklara mı vereceğiz. :cool:

Evde leğene girer yıkanırım ben. Hem daha havalı olur, demi Erman abi? :)

herkese selamlar
Bu akşam Burak ile bende gelebilirim burakla görüşücem ona göre akşam fanta adasındayız :)

1-nighteagle
2-ayhan248
3-ilkercom
4-ahmet kur
5-Erman Atasoy
6-Sinan Kavas
7-Özcan Avcı
8-Fatih Aslan
9-Samet Misir
10-Burak Yılmaz
11-

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Arkadaşlar çok keyifli kalabalık eğlenceli bir turdu gelen herkesin ayağına sağlık...

Samet ve Burak sizi gördüğüme çok sevindim arada böyle güzel sürprizler yapın :)
Süleyman abi ve Gökhan abi bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız emniyet sürüşüne girmeden ters yoldan gitmeden bol kilometreler diliyorum size :)

Sedona 711in (xt'li,hidrolik frenli) oluşumunda katkılarını esirgemeyen değerli kardeşlerim
Ayhan 284,
Ramazan Okyay,
Haşim Okyay,
Selim Leylak,
ve ayrıca bisikletin montajını yapan Metin bisikletin değerli ustası
Sercan kardeşime teşekkürü bir borç bilirim,
Erman Atasoy'un herhengi bir katkısı olmasada bundan sonraki eksik ekipmanlarda belki bir katkısı olur diyede :D ,ayrıca Erman'ada teşekkür ederim

Ayaklarınıza sağlık dostlar. Gözüm kesmedi gelmeye kusuruma bakmayın.

@nighteagle1

Hayırlı ve uğurlu olsun Süleyman abi. Dün akşam göremedik, kısmetse Cuma akşamı görelim yavruyu. Kazasız belasız ve taklasız sürüşler dilerim.

@nighteagle1

Rica ederim abi asıl ben teşekkür ederim sana..:)
ancak daha öncede söylemiştim gaza gelmem diye.. dikkatinden kaçtı sanırım...

şaka biryana çok sevindim vede çok yakıştırdım... cidden süper olmuş emeği geçen grup arkadaşlarına bende teşekkür ederim.. ne güzel bir olaya imza attınız...
ancak bu kadar sevap sülüman karayı cehennemden ancak 5 dak. erken çıkartır...

keza yatıcak yeri yok sülüman karanın cehennemde zebaniler değil trafik şube müdürlüğü komple karşılıcak kendisini :D o kırmızı ışıklarla tabelalarla ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum...
güle güle kazasız belasız sür sülüman kara...

hayırlı akşamlar arkadaşlar:)
yogunuz ve hep mesai hep mesai.
şu kefenin cebide dolmadı gitti anlamadım nasıl bir ceptir:D
süleyman abicim demek sonunda parçaları bir araya getirdin:)
bak merak ettim şimdi:)
hayırlı ugurlu olsun abicim.güle güle kullan:)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri