eğer öyle ise güle güle kullan abi şimdiden kazasız belasız anladığım kadarıyla Ayhan abinin eski kadrosunu aldın.. süper valla çok sevindim..
@Levent_K
Levent abi bende tatilde gazete okurken haberi gördüm arıcaktım seni hal hatır sorayım naptın ne ettin diye unuttum.. umarım başarılı geçmiştir yarın mutlaka gel konuşacak çok şey var yarın gırgırımız bol olucak... bu arada o adi sahte gri montuda getirirsin )
hayırlı akşamlar A.Y.P.G. nasılsınız bakalım
levencim helal sanayüzerek bogazı geçmek kolay iş degil.
erman kardeşim evet kısmetse süleyman abimize eldeki parçalarla el birligiyle bir mtb topluyoruz.var birkaç eksigimiz ama onlarıda tedarik edecegimizden eminim
evet süleyman abimize şimdiden hayırlı olsun güle güle takla atsın yan yatsın çamura batsın töbe töbeeeee.
şaka bir yana kazasız belasız kullanır inşallah
şaka bi yana ben içmelerde kaldım içmeler marmaris arası gidip geldim ordanda otogar havaş yani yerel hiçbiryere gitmedim.. hiçbiryerdede bala rastlamadım.. yoksa inan alırdım.. ama sana değil gruba çarşambaya herkes bi parmak atardı ama inan görmedim bal filan
sen bisikleti toplada al balı parmak atalım bizde
zaten eski adetlerimiz noldu anlamadım gruba katılan çay ısmarlardı bisiklet alan ıslatırdı vs vs..
şimdi konunun özü mahkeme kurulsun karar alınsın..
ben diyorumki sülüman kara ıslatsın şu bisiklet olayını
bu arada turda kimler var başka kalabalıkmı gittiler ?