Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ayhan248

Abi böyle bi his yok fren sıkarak iniyorsun
Yinede 70 :D

Fotolar facebook da var.

Çam balı alıcam aksilik olmazsa

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Scudo
ben birazdan yeşilköy kayalıklardan denize girecem boşta olan gelsin

abi koli basili bakteri mikrop yokmu orda

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@ilkercom

akıntı olan yeri temiz gibi,ama illaki vardır,tabi senin fethiyede girdiğin deniz gibi değildir

• Beğen
merhaba avrupalı pedalşörler, hayırlı kazançlar.

süleyman abi bu gün kadroyu getiriyorum oliviumdan alırsın. akşam benden

@ayhan248

saol ayhancım akşama gelince cepten ararım:) .haşim ramo parçaları hazırlayın.:in:

• Beğen
tebrikler leventcim boğaz sana yakışır.etkinlik fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@nighteagle1

Süleyman kara yadigarı değiştiriyomu yoksa ???

eğer öyle ise güle güle kullan abi şimdiden kazasız belasız anladığım kadarıyla Ayhan abinin eski kadrosunu aldın.. süper valla çok sevindim..

@Levent_K

Levent abi bende tatilde gazete okurken haberi gördüm arıcaktım seni hal hatır sorayım naptın ne ettin diye unuttum.. umarım başarılı geçmiştir yarın mutlaka gel konuşacak çok şey var yarın gırgırımız bol olucak... bu arada o adi sahte gri montuda getirirsin :))

hayırlı akşamlar A.Y.P.G. nasılsınız bakalım:)
levencim helal sana:)yüzerek bogazı geçmek kolay iş degil.
erman kardeşim evet kısmetse süleyman abimize eldeki parçalarla el birligiyle bir mtb topluyoruz.var birkaç eksigimiz ama onlarıda tedarik edecegimizden eminim:D
evet süleyman abimize şimdiden hayırlı olsun güle güle takla atsın yan yatsın çamura batsın:D:D töbe töbeeeee.
şaka bir yana kazasız belasız kullanır inşallah:)

@Ramazan Okyay

yakışır sülüman agaya elimde fazla bişeyim olsa bende vermek çorbaya tuz koymak isterdim ama hiçbişi yok valla :)

temennilerine bende katılıyorum abi :))

• Beğen
ula haşim, hani boğazı yüzerek geçemezler,sadece profesyoneller geçecek,diğerleri kıyada yüzecek diyodun,adam profun kralı, buda sana kapak olsun

@nighteagle1

abi sen bal gibi adamsın napıcanı balı malı :)

şaka bi yana ben içmelerde kaldım içmeler marmaris arası gidip geldim ordanda otogar havaş yani yerel hiçbiryere gitmedim.. hiçbiryerdede bala rastlamadım.. yoksa inan alırdım.. ama sana değil gruba :) çarşambaya herkes bi parmak atardı ama inan görmedim bal filan :)

sen bisikleti toplada al balı parmak atalım bizde :D
zaten eski adetlerimiz noldu anlamadım gruba katılan çay ısmarlardı bisiklet alan ıslatırdı vs vs..

şimdi konunun özü mahkeme kurulsun karar alınsın..
ben diyorumki sülüman kara ıslatsın şu bisiklet olayını :)

bu arada turda kimler var başka kalabalıkmı gittiler ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri