Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
yağmur yağmassa bakalım çıkarım...hava belli değil

Scudo
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Cuma akşamı

CUMA TUR LİSTESİ

1.AYHAN248
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

CUMA TUR LİSTESİ

1.AYHAN248
2.Erman Atasoy
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Gelmeye çalışacağım söz vermeden ;)

Merhaba Gelmeye çalışacağım.

akşama görüşmek üzere :)
fatih abi çanta ile gelebilirmin akşam zahmet olmazsa :) aradım ama ulaşamadım sana..

merhaba pedalşörler.

cuma turuna gelecek olanların listeye ismini yazmasını rica ederimmmmm.

Merhaba; Ben Bugün İlkdefa katılacağım bisikletim serviste yetişebilirsem tabii.
iletişim kurabileceğim bir telefon numarası alabilirmiyim?

CUMA TUR LİSTESİ

1.AYHAN248
2.Erman Atasoy
3.Fırat Şengöz 534 372 54 27 saat 8:30 da tekzende ;)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Herkesin ayağına midesine sağlık.. çok çok keyifli bir akşamdı maykıl dansı olsun ip olsun :) yeni arkadaşlara adem ve ilkerede birkez daha hoşgeldin... ıslak bir geceydi..:D

A.S.U.S artık bize katılmıcakmı yoksa kimse yoktu asustan bu akşam ???

Güzel bir tur oldu. Herkese teşekkürler.

Bende mutfakta aldım soluğu.

Bir daha ki turda daha tedarikli davranmak lazım :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri