Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
And the oscar goes tooooo Okyay Brothersss :D

Tebrikler abi valla. Başka ne denir bilmiyorum. 6 günde Adana. Maşallah diyelim nazar değmesin. :)

Scudo
okyay kardeşler tebrikler,

selamlar avrupa yakası bugün florya orman yaptım yen aletleri test ettim kamerayı düzgün montajlayamayınca sadece gidonu çekmiş. :D

Tebrikler helal olsun sizlere Haşim ve Ramazan abi. 6 günde Adana yapmak her yiğidin harcı olmasa gerek. :)

@Burak Yılmaz

burak çok sağol gerçekten çok iyi bir alet, yarın da kızılötesi alıp bilgisayara aktarma yapacağım yavaş yavaş aleti keşfediyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: Burak Yılmaz
neymiş bu alet..söyleyinde bizde bilelim :)

o cihaz el yakar :)) kaç kuruş verdiniz? hediyemi geldi yoksa?

@Goflet

nerde abi öyle hediye:( biriktirip aldık sonunda ne zamandır toplu bişi istiyordum almışken orta bir modelini aldık işte ;)

ramo ve haşim kardeşim tebrik ederim, darısı bizlerin başına, her ne kadar adana her babayiğidin harcı olmasada,bizde adanayı (bibuçuk yoğurtlu) ancak hafta sonu turlarında mangalda görürüz..........

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler-iyi dersler.

mecidiyeköyde hava güzel, sıcak tur için şartlar mükenmel.bol pedallı günler dilerken yine haşim ve ramazansız bir haftayı geride bırakacağız.
adana şovalyeleri.

levocum cuma adana yapalım ama volkann yeni dükkanında açılış niyetine adana yapalım derim ne dersinizzz

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
bana 1.5 bol acılı olsun ayhan abi :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@ayhan248

Sevgili Dostlar,
Okyay Kardeşler gibi Adanaya gidip Adana Kebap yiyemiyoruz diye üzülmeyin,
Siz Adanaya gidemiyorsanız Adana size gelsin.
"Volkanın Yeri " :D
fazla reklamımsı mı?:D

• Beğen
levocum aynen yarın akşam güngörene volkan rr'ın yeni açtığı köfteci dükkanına hayırlı olsuna gidelim herkes ne isterse yer,adana, urfa,köfte olurmu? beylerrrrrrr sizlerede uyarmı?elleri görelim

• Beğen
Süleyman abi derslerden dolayı gelemiyorum. Size iyi eğlenceler. Volkan abi selam söyleyin. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri