slm..ben yeni üye oldum..hafta sonları bjk-istinye arası bisiklete biniyom,cok az bisiklete binen insan görüyom ve üzülüyorum..bu duygudan nasıl mahrum kalırlar,die..
Okyay kardeşler saat 18.00 itibari ile ankara merkezdeler akşam saat 10'da aradım geçte olsa cep telefonu ile görüştüm. Herşey yolunda bir maşalllah diyelim abiylerimize. Yarında yola devam , böyle giderse 10 güne adanadalar.
Arkadaşlar decathlon firması açılmış.. oldukça büyük bir bisiklet reyonu var malzemeler çok kaliteli değil ama yinede güzel.. 10:00 - 22:00 arası açık bilginiz olsun...
bugün alperle decathlon'a gittik gayet güzel bir mağza olmuş işimize yarayacak bir çok ürün var, bisiklet çeşitililiği bizlere pek hitap etmiyor ancak diğer ürübler çok başarılı
Fatma hanım kızım Ayhan beyciğimi üzerseniz bende sizi üzerim.. bunu ister tehdit algılayın ister bir amcanızdan öğüt... ancak Ayhan beyciğimi üzmeyin lütfen.. karşınızda beni bulursunuz....
dün gece beni sap gibi bıraktınız, intede bakmamıştım birzda yağmur yedim ama tek başına turda süper oluyoooooooo,
ramo ile haşim şu anda adanaya 240 km mesafedelermiş ,cumartesi kesin adanadalar inş.herkese selamları var
.