Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Pazar günü tamamladığımız Belgrad turunun videosunu hazırladım arkadaşlar. İzlemek isteyenler buyursunlar :)

face book. com adresinin sonuna /video/video.php?v=397791679833&ref=mf yazarak ya da face book profilimden görebilirsiniz.

Hayırlı geceler beyler ....

Okyay kardeşler saat 18.00 itibari ile ankara merkezdeler akşam saat 10'da aradım geçte olsa cep telefonu ile görüştüm. Herşey yolunda bir maşalllah diyelim abiylerimize. Yarında yola devam , böyle giderse 10 güne adanadalar.

Arkadaşlar decathlon firması açılmış.. oldukça büyük bir bisiklet reyonu var malzemeler çok kaliteli değil ama yinede güzel.. 10:00 - 22:00 arası açık bilginiz olsun...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
bugün alperle decathlon'a gittik gayet güzel bir mağza olmuş işimize yarayacak bir çok ürün var, bisiklet çeşitililiği bizlere pek hitap etmiyor ancak diğer ürübler çok başarılı

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@temu90

Temuçinle bi güzel gezdik. Özellikle giyim ürünleri hesaplı ve güzel gözüküyor. Gidip görmeye değer dostlar. :)

merhaba avrupalı pedalşörler akşama tur varmı

Arkadaşlar makineyi dağıttık sonunda yeni makineyi toplayana kadar çevrimdışıyım bir süre ayrı kalacağız :)

Ayhan abi kadron da hazır seni bekliyor Saraçoğlu Bisiklet' te haberin ola:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@fatma arslan

@ayhan248

Fatma hanım kızım Ayhan beyciğimi üzerseniz bende sizi üzerim.. bunu ister tehdit algılayın ister bir amcanızdan öğüt... ancak Ayhan beyciğimi üzmeyin lütfen.. karşınızda beni bulursunuz....

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler hayırlı cumalar, hayırlı işler,iyi dersler.

bu ne sessizlik böyle ölü toprağımı serildi neeeeeeeeeeeeee.

cuma tur listesi oluşturmaya başlayalım yaveş yaveşşşşşşşşş

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri