Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydın A.Y.P.G herkese hayırlı bir hafta bol ve hayırlı kazanç iyi ders dilerim...

geldi bahar ayları gevşer gönül yayları diyerekten bu çarşamba için şimdiden bir liste yapalım şöyle 40-50 kişi :)

bu arada yavaştanda olsa 1-2 mayıs için çalışmalarada başlamak lazım çadırı olmayanlara (ben) çadır temininden tutunda oltalarımızın bisikletlerimizin bakımı vs vs :)
geldi bahar ayları nerede baklava desenli karın kasları :))
bahar bu adamı çarpıyo valla kalın sağlıcakla

Scudo
@ayhan248

AYHAN ABİ çarşamba turuna geliyorsun değil mi? Sana uğrayacağım turdan önce bi benim zinciri yağlayalım.

Dostlar çarşamba turuna Mustafa ve Umut abim dışında barend ya da kafa lambası isteyen varsa söylesin yanımda getireyim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selim bir çift barend'de ben istiyorum ödemesini cuma akşamına yaparım. Yada olmadı bana uğradıgında yapabilirim.. Ama ayır bana

iyi akşamlar avrupa yakası nasılsınız bakalım görüşmeyeli

iyi günler Avrupa Yakası maalesef perşembe günü sınavım olduğu için tura gelemeyeceğim cuma akşamı bir aksilik olmazsa görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
merhaba arkadaşlar çarşamba basket maçı yok galiba:( tur listesi yapılsın bariiiiiiiii:D :in:

@ayhan248

ayhan abi havalar ısındığından dolayı kapalı spor salonuna olan aboneliğimiz sona erdi .
sanırım yakın bir zamanda açık sahada maçlar başlar :)

Çarşambada buluşuruz cumada.. asıl pazar napıyoruz malum cumhurbaşkanlığı bisiklet turu başlıyor... ben derimki sabah erken toplanalım kahvaltı yapalım sonra basalım sultanahmete yarışı izleyelim çıkıştada mangal :)

Pazar sabahı 8 den 9.30 a kadar bende size eşlik edebilirim organizasyon olursa :)

@Burak Yılmaz

Burak pazar günü açıkmısınız siz...
açıksanız şu bayrağı getirsen alsam senden pazar günü
birde rengi filan varmı bayrağın çubuğunu filan ?

pazar günleri açığız abi.haftaiçi kızıltoprağa geçicem perşembe günü unutmadan getiricem inşallah :D

(link)

şöyle bişey var sanırım kadroya yan ayak gibi arka çatalın ordan bağlanıyo

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@Burak Yılmaz

Evet aynen bu burakcım cep telefonum sanırım var sende.. ordan bi tel açarsan renk alternatifimiz olursa memnun olurum bide ücreti nedir acaba :)

Pazar güzel olur tabi de bu Küçükçekmeceye ctesii ve pazar 2 günlük kamplı gitsek diyoduk Selim' le. Ya da Pazar veya ctesi farktemz şöyle mangala gitsek oraya hem kısa-uzun bir tur yapmış oluruz hem de uzun zaman sonra baya bir toplaşmış oluruz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri