Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
avrupa yakası

selam tüm sevgili dostlaraaaaaaaaaa ;)

evet beklenen gelenekselleşen kamplı organizasyonumuzun tarihi ve yeri belli oldu.
hatta gurubumuz geçen senede katılmıştı bu organizasyona,manda sucuklarını löpletmiştik. :D

Tarih: 1-2 MAYIS
Yer: Terkos-Balaban
Konaklama tipi: Çadırlı
Ulaşım:ister bisiklet- isterseniz arabanızla kamp alanına gelebilirsiniz

bunlara ek olarak taze balık (tutabilirsek) ve odun ateşinde çay.

oltalarınızı,çadırlarınızı hazırlayın yılın ilk kampını yapıyoruz.

kamp'a herkes katılabilir,eşinizle-arkadaşınızla ve ailecek birlikte keyifli bir gün geçirmek isterseniz haydi buyrun A.Y.P.G. kampına

selam millet sabah antremanına yetişemedik bari öğleden sonra çıkalım diyorum fikri olan varmı acaba....bana bi şekilde ulaşsın aşağıya bakıma iniyorum...

İyi günler AYPG
Sabah Koray Karaman ve Burak Gündoğdu ile beraber Göktürk'te kahvaltı yapıp geldik.Giderken sisten bazı yerlerde göz gözü görmüyordu.Ama oldukça eğlenceliydi.Katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar bu pazar Kayabaşı köyüne gidip eğleneceğiz ve antreman yapacağız katılmak isteyenler listeye adını yazsın
hareket Florya teren istasyonunun oradaki büfenin önünde buluşacağız hareket zamanıda olacaktır 08:30
çevirerek Kayabaşı köyündeki ormanlık araziye dalacağız piknik yerlerinde ağarlıkları bırakıp off-road yapacağız daha sonra piknik yapacağız lütfen herkes mümkün olduğunca katılmaya çalışsın çok eğleneceğiz Mustafa abi duyduğuma göre tel sendeymiş gelecekmisin geleceksen teli getir...

liste:
1:) Mert Çiftçi

Arkadaşlar bu pazar Kayabaşı köyüne gidip eğleneceğiz ve antreman yapacağız katılmak isteyenler listeye adını yazsın
hareket Florya teren istasyonunun oradaki büfenin önünde buluşacağız hareket zamanıda olacaktır 08:30
çevirerek Kayabaşı köyündeki ormanlık araziye dalacağız piknik yerlerinde ağarlıkları bırakıp off-road yapacağız daha sonra piknik yapacağız lütfen herkes mümkün olduğunca katılmaya çalışsın çok eğleneceğiz Mustafa abi duyduğuma göre tel sendeymiş gelecekmisin geleceksen teli getir...

liste:
1 Mert Çiftçi
2 Umut Yıldırım
3 Selim Siliğ
4 Selim Leylak

arkadaşlar velostik'in turu ile aynı istikamete çıkıyor sizin turunuzda,beylikdüzünden antrenman için çıkacaktım bu turun ortaya çıkması iyi oldu,bende geliyorum. ;)
güzergahı belirtirseniz sizi bir yerlerde yakalarım muhakkak :boese153:

liste:
1 Mert Çiftçi
2 Umut Yıldırım
3 Selim Siliğ
4 Selim Leylak

BAKIRKÖY-SİRKECİ ARASINDAKİ KATILIMCILAR EN GEÇ 07:45' DE BAKIRKÖY BP' DE OLSUNLAR. EN GEÇ 8' DE BP' DEN HAREKET EDİLECEKTİR.

liste:
1 Mert Çiftçi
2 Umut Yıldırım
3 Selim Siliğ
4 Selim Leylak
5 Nedret Günaydın

BAKIRKÖY-SİRKECİ ARASINDAKİ KATILIMCILAR EN GEÇ 07:45' DE BAKIRKÖY BP' DE OLSUNLAR. EN GEÇ 8' DE BP' DEN HAREKET EDİLECEKTİR.

liste:
1 Mert Çiftçi
2 Umut Yıldırım
3 Selim Siliğ
4 Selim Leylak
5 Nedret Günaydın
6 Levent_K

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Merhabalar AYPG :)
Yakın zamanda orta göbeğim bozulduğu için bugün değiştirmek zorunda kaldım. Bütün günüm heba oldu. Yapmam gereken ödevimi de yapamadım haliyle. Aytekin abiye geleceğimi söylemiştim ama ödevden dolayı gelemeyeceğim. Hepinize iyi eğlenceler. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler iyi günler,iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hava sıcak sayılır, güneşli tur için şartlar uygundur.bol pedallı günler dilerim.:in:

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri