Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
merhaba pedalşörler, hayırlı cumalar iyi dersler.

mecidiyeköyde hava açık zaman zaman güneşli, hafif soğuk, tur için şartlar uygundur.

Scudo
Herkese hayırlı cumalar... tura çıkmayın bugün akşam kırmızı kar yağıcakmış dışarı çıkmayın uyarısı var...

ben gelemiyorumda tura o bakımdan :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Yalçın Çanak

Sevgili Yalçın bey kardeşim.. resimlerde organizasyonda gayet hoş tebrikler.. hem avatar resminizden görüldüğü üzere hemde zaten bisikletim kısmında yazıyor sedona kullanıyorsunuz... ama tam modelini çıkaramadım... birde bisikletiniz ile ilgili yorumlarınızı rica edicem.. günde kaç km yapıyosunuz nerelerde sürüyosunuz... mesela rüya alemindemi sürüyosunuz nerde bi bunları öğrenirsem çok makbule geçicek...

iyi günler dilerim Yalçın bey kardeşim

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Levent_K

:))) abi bu varya bombaydı bomba :in:
Yalçınım bi giricek foruma nelerle karşılaşıcak :)
ah benim Yalçın bey kardeşim ah :)

bu arada Yalçına ne kadar benziyo... o değil dimi Levent abi :)))

Selamlar A.Y.P.G

Yalçın resimler için teşekkürler yavru :D

Levent abi resimdekini bir an yalçın sandım zayıfffffffff ,çelimsiz :D
Koparttın beni gülmekten helal olsun,nerden bulursun böyle fotoğrafları bilmem ki :D:D:D:D

Basketbola geldiğinde Zeytinburnu Spor Kompleksinin arkaya bırakıyo bisikleti
orda çektim.
Halbuki şivelbe maraton lastikleri bende, kaç kere dedim veriyim diye ama ı-ıh..
Zaten şivelbe maratonları takması için bantları janttan temizlemesi lazım,
bi ton iş.
:)
Bisikleti göstermez şimdi size,
ama cebindedir beyaz elektrikçi bandı, bir kontrol edin, bulursunuz. ;)

Herkese merhabalar dostlar . Keyifleriniz iyidir inş.

Akşama ne yapıyoruz bakalım varmıdır bir organizasyon... Hava çok güzel akşama az kaldı...:)

Erman abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii damardan vuruyorsun valla :) Abi öyle olsun :D Unutmam bunları. Hele o resim tuz biber olmuş üstüne.

Levent abi de hazırda beklermiş gibi laaaak diye yapıştırmış resmi :D Valla damardan vuruyorsunuz söyleyeyim.. :)

Sefa sen sus. Bana çelimsiz diyene bak. Senin laf demeye hakkın yok be. Ne tip kalmış sende ne eski şen şakrak halin. Yalansa yalan diyin.Asıl çelimsiz olan sensin ona göre :D:D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Yalçın Çanak

Sevdiğimizden Yalçınım!..

@Yalçın Çanak

Bedenimi sattım,ruhumu Asla bebeğim ;) :D Havalar soğuk ondan böle sakinim yaz bir gelsin uzun turlarda rampasızzzzzzzzzzz düz yollara götürücem ben sizi :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Sağolasın Levent abim. Biliyorum ya :) Valla ne yalan söyleyeyim resmi görünce hafif ordaymışım gibi hissettim zaten :D

Sefa biraderim seviyorum seni. Öptüm yanaklarından. :D

ben çıkıyorum 20:45 de bp gelikdeyim tüm dostları bekliyorum.

@Yalçın Çanak

Ben sana maçta demedimmi akıllı uslu ol çok coşma diye :) bundan sonra karşı takımda olursan ona göre oynarsın sanırım :)))

not:seviyoruz seni..

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
hadi millet kimse yokmu akşama bi Süleyman abiyi gördüm Levent abi floryaya gelirsin sende orda oluruz...

Ayhan abi durum nedir gelicekmisin?

Yok gelemiyorum acil işim çıktı.Kayboluyorum...:(

@ayhan248

Tamam abi.

Ben 20.45 te sahil bp deyim Süleyman abi tekzenden gelicek yok heralde orda görüşürüz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri