Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selamlar avrupa yakası

bugünü değerlendirip ortaköy kaçkar bisiklete uğradım soracaklarım vardı, deltaya uğrmayaı unuttum :( yarın size iyi eğlenceler

Scudo
Yarın ben de gidiyorum adaya inşallah. 07:42 de Florya'dan geçen trenin en ön vagonunda olacağım.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@Onur Berberci

Kabataş yakın bana. Pedallarım bi güzel. Hatta Sirkecide buluşabiliriz bilem.

hayırlı akşamlar arkadaşlar:)
cuma akşamı mesaide oldugum için tura çıkamadım malesef.
saat 22:30 da mesai bitti çıkışta yeşilköye dogru pedallayim dedim sonra vazgeçtim.bugünde mesaimiz vardı.13:00 normal paydos bizim çıkışımız 19:00:)
ama yarını çok iyi degerlendirmek istiyorum.tabiiki yandaş bulabilirsem.
adadan benimde haberim var fakat ben pek adaya gitmek istemiyorum.şöyle daha uzun soluklu daha uzun km li bir tur olsun diyorum.e malum özledik dimi.
ada dışında varsa aklında birşey olan saklamasın:D
hadi bakalım cevap bekliyorum.( bu saattede biraz zor ama )

@Ramazan Okyay

Ada dışı biryerlere bende varım abi. Adaya gidiş geliş olayı sıkıyor beni.:( Yarın hava gayet güzel olucak. Boğaz hattından fenere veya belgrata doğru kayabiliriz.

@AlperTemircan

şöyle daha şehirdışı tarafikten gürültüden uzaklaşsak olmazmı arkadaşlar:)
inişli çıkışlı çatalca yolları gibi meselaaa:D

Şu an ben Ramazan abi Alper Sefa 4 kişiyiz bir tek saati ayarlamak kaldı saat e ne diyorsunuz bakalım

Hadi ben şu duruma el atıyım !

Bende adaya gitmeyi pek istemiyorum,daha sonra kendi grubumuz ile birlikte gideriz adaya.

Yarın Rumeli feneri yapalım.

Sabah saat 9 gibi bakırköy'de malum otobüs durağında buluşur yola çıkarız ,
sirkecide kahvaltımızı yaptıktan sonra sahil boyu dewam eder. Rumeli feneri'ne gideriz.

Gidiş-geliş 100 km olacağından çok acele etmeye pek gerekte yok.Rahat rahat gider rahat rahat döneriz.

anlaşıldı merkez tamam:D
sabah 09:00 da malum otobüs duragında görüşürüz o halde.
bu arada bugün haşimle hiç görüşemedim daha bakiyim onunda işi yoksa gelir belki.

Tamamdır o zaman saat 9.15 gibi kazlıçeşmede surların ordaki otobüs durağında olucaz biz sefa geçerken Ramazan abiyle sana katılırız. Alper sende bi 9.25 gibi yenikapıda ol ordaki otobüs duraklarından alırız senide.

Ok. Haşim abi ve dahada gelecek olanlar olursa seviniriz.

Artık toplanma ve gezme vaktidir,evlerden çıkın beyler bizim zamanımız geldi.

Herkeze iyi geceler ben yatar,biraz vucudum dinlensin.

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Herkese merhabalar sabah 9 da ben Sefa Alper ve Ramazan abinin karar vermesiyle fenere pedallıcaktık fakat Ramazan abinin eve dönmesi gerekti bizde düşündük ne yapsak diye önce sirkecide kahvaltı yaptık ve Aytekin abilerin yanına adaya gitmeye karar verdik. Vapur saati bi hayli geçti bizde aradaki zamanı maçka parkında 2 tur atarak geçirdik . Sonrasında vapura binip adaya uçtuk. Bol inişli çıkışlı bir gün oldu toplamda 70-75 km yi buldu uzun zaman olmuş böyle yorulmayalı ama herşeye rağmen güzeldi :)
Herkese iyi geceler...

Gününüz Aydın ola , AYPG .

Dün vapurda giderken üşüttük rüzgar yüzünden ,şimdide o üşütmenin ızdırabını yaşıyoruz. Çarşamba'ya kadar düzeliriz inşallah.

iyi haftalar aypg,

bugünün tatil günüm olması nedeniyle ufat bir orman yaptım 3tur attım deney amaçlı telefonun programını denedim sonuç şahane rotayı google earth 'te görebiliyorum :D

dönüş yolunda amcanın biri zuhuratbaba'nın orda bir kapı açtıki kendimi yolun ortasında buldum. çok fena takla attım, bende ve bisiklette ciddi sorun yok sadece kalçamda devasa bir morluk(malum alan büyük) dirsek ve omuzlarımda sıyrıklar ve morluklar var :eek: şükür arkadan araba gelmiyordu. yine yırttık

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@temu90

Geçmiş olsun Temu. Kapılara karşı her zaman tetikde olmakta fayda var. Allah beterinden korusun.
Şu programın adını bir çıtlat bakayım.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri