Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar fotoğraflar gecikti kusuruma bakmayın...

bu arada dört gözle bekliyorum çarşambayı şu basketbol olayını haftada iki günemi çıkarsak ne :D

(link)

(link)
Memati basketbol oynuyor :)

(link)

(link)

Sefa bu nasıl bir atış karşında beni görünce korktun sanırım :) top az daha kadrajdan çıkıyomuş :)

(link)

Sefa bu ne hal :) savunma şeklin hiç hoş değil :))

(link)

Ayhan abi topun enseköküne şaplatıcak gibisin :)

(link)

Tek seyircimiz Ramazan abiye selam olsun... Ramazan abi üçlük atabillseydim sana ithaf edicektim ama atamadım..:)))

(link)

Selim salonun önünden geçerken izleyen adamlar gibisin he hiç alakan yok :))

(link)

Sefa bu resime yorum yapamıcam valla :)

(link)

Anılcancım biri kafanımı bozdu hayırdır :)

DUŞ SEANSI +18 :)

(link)

(link)

Scudo
Selamlar A.Y.P.G

Fotoğraflar için teşekkürler ederim,erman abim :) Evet çarşambanın gelmesini heves ile bekliyoruz :)
İnşallah,bu haftada oynuyacak arkadaş aramak zorunda kalmayız ,1-2 dostumuz bir iyilik yaparda gelir ...
3'lük kralı Haşim okyay'ıda bir daha görmek nasip olur inşallah.

Ve şu havalar bir sıcak bir soğuk birazcık ısınsada bizde artık bisiklete binsek adam akıllı ...

@Sefa Yıldız

Rica ederim Sefacım..
Çarşamba görüşmek üzere...

özünüzden kopmayın..havalar düzelince bisiklete devam :)

merhaba arkadaşlar.

mecidiyeköyde güzel güneşli fakat hafifserin bir hava var.

fotolar için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Selam dostlar bayadır görüşemiyoruz.basket maçlarınada gelemiyorum malum işler epey yoğun sezon açıldı...ortaköye yolunuz düşerse beklerim :)

• Beğen
@omertek

Rica ederim Ömer daha nice güzel muhabbetlerimizi fotolarız inşallah...

bende hazırlığa başladım valla sabah olsada liste oluşsa :)

@Burak Yılmaz

Burakçım çalış çalış nereye kadar kendinede vakit ayır bizlerede :)

bu arada ben senin Deltada çalıştığını unutmuştum 2 gün önce bir ürün için tüm siteleri gezdim en derli toplu site olarak deltayı beğendim valla adıma tebrik edersen sevinirim... hayırlı işler bol kazançlar...

@GokmenOzyurt

Gökmen kardeşim ben şahsen anlayamadım.. anladımda anlamadım... güzel yaz yahu türkçemizi sen ben korumazsak kim korur ? :in:

@ermanatasoy

abi şu ara iş hayatı ve özel hayat yoğun olduğu için kendime bakamıyorum bile diyebilirim :) sen aradığın bişey olduğunda ara beni hem hiç uğraşma hem aypg indirimide yaparım :) site içinde yinede bazı eksiklikler olsada düzeltmeye çalışıyoruz işte zor oluyo bi dünya ürünle uğraşmak : )))

• Beğen
@Burak Yılmaz

Sevindim umarım hayırlı bir yoğunluktur..
valla siteye baktıkça birşeyler çıkıyor alıcak. Kapadım bende :) alıcağım birşeyler olucak sanırım danışırım sana hatta birgün bisikletle gelirim ortaköy havasıda alırım hem :)

Hayırlı akşamlar AYPG .

Salı sallandık, hadi yarında potanın altında dolanalım erman abimde burdayken liste oluşursa iyi olur . . . .

selamünaleyküm AvrupaYakasının Güzel İnsanları :)
mesaim bitti azönce geldim eve sanırım yarında mesaiye kalıcam.
eger kalmazsam yanınızdayım.
görüşmek üzere

kusura bakmayın mesaj yazarken bakmadan yazıp çıkmıstım direk klavye masanın altındaydı demek istediğim şu saati geri alma imkanımız varmı basketbol için ?

@Sefa Yıldız

Sefacım 24:00 geçsin çarşamba olsun açılışı yaparım :)

@Ramazan Okyay

abi mutlaka gelmeye çalış eğlenceyi kaçırma :)

@GokmenOzyurt

Gökmencim rica ederim sende beni yanlış anlamazsın umarım..
saati ne yazıkki geri alamıyoruz çünkü 0 saate abone olduk..

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Bir potadan diğer potaya

Buluşma ve toplanma yeri: Zeytinburnu Spor Kompleksi

Toplanma Saati :21:00

Tarih : her hafta Çarşamba akşamı

Hava durumuna gelince nolursa olsun nasılsa kapalı salon :))

1.Erman
2.Ramazan
3.
4.
5.
6.
7.
8.....

Gece maçı olacağı için tüm katılımcı arkadaşların gözlerini dört açıp bağcıklarının sıkı sıkıya bağlı olduğundan emin olmaları ve önlem almaları rica olunur. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri